2014 met Google Search

Inmiddels naderen we het einde van het jaar en daarmee gaat vaak een moment van reflectie gepaard. Wat is er gebeurd in jouw leven, heb je de doelen gehaald die je jezelf gesteld had aan het begin van 2014? Misschien ben je je baan verloren en heb je de kans gepakt je droom waar te maken in de vorm van ondernemerschap. Misschien heb je geliefden verloren of de uitbreiding van je familie gevierd. Persoonlijke dingen.

Het Orakel

In de wereld van het internet is Google een deel van het dagelijks leven. De zoekmachine is een tool geworden voor mensen die wordt gebruikt zonder stil te staan hoe bijzonder het eigenlijk is om een vraag te stellen en praktisch altijd een passend antwoord te krijgen. Bij Time2Choose maken we ons wel eens druk over Big Data en de privacy vraagstukken daaraan verbonden. Echter, het valt niet te ontkennen dat uit die Big Data zeer bijzondere conclusies getrokken kunnen worden.

Zeitgeist

Google maakt aan het eind van het jaar een video (voorheen bekend als Zeitgeist) waarin de gedachtes van de wereld samen gevat zijn. Waar hebben we met zijn allen naar gezocht, wat hield ons bezig? Wat is het ideaal dat we na streven en hoe overkomen we struikelblokken. The Year in Search laat zien dat we zochten naar hoop, wetenschap, passies, topprestaties, moraliteit, nagedachtenis en inspiratie!

Zoekmachine in de praktijk

Al die abstracte idealen zijn geweldig. Verbondenheid, passie, duurzaamheid, continuiteit. Time2Choose brengt deze idealen graag in de praktijk voor jouw bedrijf. Verzorgen van duidelijke communicatie van jouw onderneming naar je afnemers toe met website optimalisatie. Klanten binden door inzet van social media die past bij je doelgroep. Zoekmachine optimalisatie zodat je gevonden wordt daar waar de mensen zijn. Dit jaar is er veel veranderd in de wereld van Google en Facebook, maar we zitten er altijd bovenop en hebben goede resultaten weten te boeken voor onze klanten. Bedankt voor het vertrouwen.

2014 was een goed jaar, en we maken samen 2015 nog beter!

Google search 2014

 

Geef een reactie

Wat doen wij…

We doen meer dan oogstrelende websites maken; we pakken de grote vraagstukken aan.

Gebruiksvriendelijk, conversie gericht en online vindbaarheid.

Immers, wat voor nut heeft een prachtige website die niet gevonden wordt of verkoopt?

Daarom specialiseren wij ons in het stroomlijnen van SEA, SEO, social en design voor meer bezoekers en meer verkoop.

Google Partner

Om in aanmerking te komen voor de Google Partner Badge moet een bedrijf voldoen aan de eisen van Google.

– Google Adwords gecertificeerd
– minimaal €10.000,- per kwartaal advertentie uitgaven
– solide totale advertentie-inkomsten en groei realiseren

Klik op de badge om de echtheid te controleren.

Contactgegevens

Time2Choose
Elite Internet Marketing

Alexanderstraat 2
8606 VP Sneek
Friesland, Nederland

T: 0515 781 305
E: [email protected]

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 17:30 uur

Doe eens sociaal