GOOGLE bestraft SEO overdaad

GOOGLE bestraft SEO overdaad

GOOGLE bestraft SEO overdaad

Zoekmachine optimalisatie, iedereen die ermee bezig is kent hem, Google’s Matt Cutts. Onlangs heeft de beste man een nieuwe aankondiging gedaan op het techfestival SXSW.

SEO is de manier van variabelen beïnvloeden opdat optimaal gebruik gemaakt wordt van Google’s beruchte algoritme. En nu waarschuwt Matt Cutts voor een wijziging van het algoritme dat over enkele weken ingaat, dat een overdaad aan SEO kunstjes bestraft wordt. Volgens het artikel op De Ondernemer moeten bedrijven waakzaam zijn dat SEO diensten niet meer waarmaken wat ze beloven.

Echter, sinds de enorme updates Penguin en Panda is er al zoveel veranderd dat we bij Time2Choose het anders aanpakken. Onze manier van zoekmachine optimalisatie richt zich op échte optimalisatie. Geen duistere trucjes, maar Google’s richtlijnen volgen en de betreffende website aanpassen.

Google heeft maar 1 doel: het beste zoekresultaat bieden. Als bedrijf wil je als beste gevonden worden op specifieke diensten of producten. Want daarin ben je de beste keus, als het goed is…  En als bedrijf wil je dat de mensen die op je website komen krijgen wat ze zoeken.

Representeerd uw website een echte onderneming en bent u relevant voor de zoekopdracht, heeft u niks te vrezen. Zoekmachine optimalisatie van Time2Choose brengt u meer.

Bron: De Ondernemer

Geef een reactie

Wat doen wij…

We doen meer dan oogstrelende websites maken; we pakken de grote vraagstukken aan.

Gebruiksvriendelijk, conversie gericht en online vindbaarheid.

Immers, wat voor nut heeft een prachtige website die niet gevonden wordt of verkoopt?

Daarom specialiseren wij ons in het stroomlijnen van SEA, SEO, social en design voor meer bezoekers en meer verkoop.

Het is tijd

Google Partner

Contactgegevens

Time2Choose
Elite Internet Marketing

Monnikmolen 58
8608 XS Sneek
Friesland, Nederland

T: 0515 781 305
E: [email protected]

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 16:30 uur

Doe eens sociaal