Premium Social Media

Premium Social Media

In Facebook is het sinds de update van januari 2012 mogelijk applicaties of ‘apps’ toe te voegen aan uw Facebook Business Page. Aangezien sinds de invoering van ‘Timeline’ alle pagina’s identiek zijn kunt u hiermee uzelf verheffen boven het maaiveld. Multi-nationals als Coca-Cola, Ford Mustang en Unilever gingen u voor. Het Premium pakket wordt voor elke onderneming op maat samengesteld.

HTML applicatie

Deze app stelt u in staat een extra dimensie toe voegen aan uw Facebook Business Page. Time2Choose bouwt voor u een website IN Facebook, en dat brengt extra voordelen. Deze delen wij graag in een persoonlijk gesprek.

Word of Mouth applicatie

Tijdens een van onze Amerikaanse cursussen viel deze bijzondere Facebook app op. De Word of Mouth applicatie wordt in uw Facebook Business Page gebouwd en stelt uw ‘fans’ in staat een beoordeling te geven in de vorm van 1-5 sterren en een persoonlijk oordeel. Dit alleen is al geweldige gratis reclame voor uw onderneming.

Maar het wordt nog beter; zodra uw fan de beoordeling plaatst wordt deze actie gedeeld met al zijn/haar vrienden. Uw fans maken dus actief reclame voor u. Als 20 mensen een beoordeling plaatsen en ieder heeft 234 vrienden (gemiddelde Facebook gebruiker, 2011) heeft u 4.680 mensen bereikt met een persoonlijke aanbeveling van iemand die dichtbij hun staat. Meer fans, meer mensen in uw onderneming.

 

Contact Formulier

Dit is niet zomaar een contact formulier. Dit is een systeem dat gekoppeld is aan het Premium Contact Formulier van uw WordPress website. Het stelt u in staat om bezoekers direct contact te laten opnemen met u.

 

Wat doen wij…

We doen meer dan oogstrelende websites maken; we pakken de grote vraagstukken aan.

Gebruiksvriendelijk, conversie gericht en online vindbaarheid.

Immers, wat voor nut heeft een prachtige website die niet gevonden wordt of verkoopt?

Daarom specialiseren wij ons in het stroomlijnen van SEA, SEO, social en design voor meer bezoekers en meer verkoop.

Google Partner

HubSpot Certified

Contactgegevens

Time2Choose
Elite Internet Marketing

Alexanderstraat 2
8606 VP Sneek
Friesland, Nederland

T: 0515 781 305
E: [email protected]

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 17:30 uur

Doe eens sociaal