Succes Downloaden met YouTube

Time2Choose nieuws Youtube

Golden Eagle snatches kid

In dit YouTube filmpje van 1 minuut is te zien hoe in een park in Montreal, Canada, een enorme arend een klein kind oppikt en enkele meters mee neemt in de lucht. Over de hele wereld wordt er over gesproken. Mexico, Rusland, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en ook in het nieuws in ons eigen Nederland.

Studenten uploadden het filmpje afgelopen woensdag en het ging direct viral, binnen 2 dagen is het ruim 17 miljoen keer bekeken. Het verhaal heeft een staartje, het is namelijk een stunt. De video is deels geanimeerd door middel van CGI, ofwel computer generated imaging. In andere woorden, het betreffende YouTube filmpje is nep.

Viral Exposure met Video Marketing

We had no idea what was coming,” said a giddy Normand Archambault, who created the video along with fellow students Loic Mireault, Antoine Seigle and Felix Marquis-Poulin.

Hoewel het moeilijk te voorspellen is wat of wanneer iets viraal gaat, spreekt de potentie tot de verbeelding. Deze manier van guerilla marketing geeft bedrijven met een klein budget de kans om wereldwijd bereik te realiseren. Het uploaden van een video bestand op YouTube is gratis. Een tv commercial van 30 seconden tijdens een goed bekeken reclame blok op Nederlands tv kost daarentegen al snel tussen de 30 000 en 50 000 euro. Tel uit je winst.

Youtube of Vimeo

Nu zijn er verschillende platformen te gebruiken om video online te publiceren. Het is mogelijk om eigen hosting te gebruiken, betaalde services en gratis services. Over het algemeen zijn sites als Vimeo en YouTube aan te raden. Time2Choose raadt echter het gebruik van YouTube video’s aan. Youtube is in 2006 overgenomen door Google en geintegreerd in haar services. Mede hierdoor hebben we ondervonden dat Youtube video’s een zeer positieve invloed hebben op de vindbaarheid van bijvoorbeeld uw website in Google’s zoekmachine, bij correct gebruik. Succes downloaden via YouTube dus.

Hoe geld verdienen met YouTube?

Time2Choose Youtube Circle

Er is een manier om direct geld te verdienen met YouTube. Dit is een verdienmodel gebaseerd om het aantal views dat een video heeft. Echter is de indirecte manier van geld verdienen vele malen interessanter voor bedrijven. Door middel van een visuele boodschap kun je je publiek bereiken, informeren en aansporen tot actie. Vele grote bedrijven maken succesvol gebruik van YouTube video marketing. Naar onze mening behoort het in je social media strategie en daarom bieden we het aan in het uitgebreide social media pakket. Gebruik video marketing om net als Nike, Ford models en Quicksilver succesvol te zijn op YouTube en onderscheid jezelf in jouw branche.

Het Amerikaanse Home Depot gebruikt YouTube om extra service te bieden aan klanten. Dit komt imago en klantperceptie en naamsbekendheid zeer ten goede. Zie hieronder een voorbeeld van zo’n video.

Wil je meer weten over video marketing of over welke kansen het Internet biedt voor jouw onderneming? Time2Choose levert.

Geef een reactie

Wat doen wij…

We doen meer dan oogstrelende websites maken; we pakken de grote vraagstukken aan.

Gebruiksvriendelijk, conversie gericht en online vindbaarheid.

Immers, wat voor nut heeft een prachtige website die niet gevonden wordt of verkoopt?

Daarom specialiseren wij ons in het stroomlijnen van SEA, SEO, social en design voor meer bezoekers en meer verkoop.

Google Partner

Om in aanmerking te komen voor de Google Partner Badge moet een bedrijf voldoen aan de eisen van Google.

– Google Adwords gecertificeerd
– minimaal €10.000,- per kwartaal advertentie uitgaven
– solide totale advertentie-inkomsten en groei realiseren

Klik op de badge om de echtheid te controleren.

Contactgegevens

Time2Choose
Elite Internet Marketing

Alexanderstraat 2
8606 VP Sneek
Friesland, Nederland

T: 0515 781 305
E: [email protected]

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 17:30 uur

Doe eens sociaal