WordPress website

De website die je nodig hebt

Je online strategie begint met een goede basis. Deze basis dient te bestaan uit een goed ingerichte website. Een website die altijd beschikbaar is, snel inlaadt en leesbaar is op mobiele en desktop apparaten van alle merken (responsive design). Daarnaast wil je een website die door Google gewaardeerd wordt met hoge rankings, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden.

Ondanks dat de meeste mensen een website willen omdat ze goed vindbaar willen zijn in Google, is juist dat een aspect dat veel aanbieders achterwege laten. Time2Choose is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en bij het opzetten van een nieuwe website wordt die kennis direct geïmplementeerd.

Naast de technische aspecten en de vindbaarheid is er nog een cruciale factor in het hebben van een succesvolle website, gebruiksvriendelijkheid. Er is jaren aan onderzoek beschikbaar naar de indeling van websites die het best converteert in verschillende branches. Op basis van die informatie ontwerpen we je website, de website die je nodig hebt.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen

Wat mag je verwachten?

Voordat we aan de slag gaan met je nieuwe website is er het kennismakingsgesprek waarin we alle benodigde informatie over je bedrijf en wensen in kaart brengen. Aan de hand van die informatie kunnen we de juiste keuzes maken. Een aantal onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • De geleverde waarde
  • De doelgroep
  • Hoe word je gevonden
  • Domein strategie
  • Hosting eisen
  • Website functionaliteit
  • Content strategie
  • Social media strategie
  • SEO strategie

Wat zijn de kosten van een professionele WordPress website?

professionele website laten maken in sneekTime2Choose bouwt websites voor commerciële bedrijven, waar het streven altijd winstgevendheid is. Dankzij zorgvuldige zoekwoord analyse wordt gekeken of het opzetten van een website specifiek gericht op jouw doelen rendabel kan zijn. In dat licht wordt er niet meer gesproken over kosten, maar investeringen. Time2Choose bouwt een professionele wordpress website in Sneek vanaf € 579,-

Meerprijzen worden in rekening gebracht voor extra’s zoals bijvoorbeeld domeinregistratie, VPS Cloudhosting, SEO copywriting, beeldmateriaal etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Waarom jij voor een WordPress website kiest

WordPress is het platform waarop wij je websites bouwen. Maandelijks zijn er 577 miljoen unieke bezoekers wereldwijd die een WordPress website bezoeken, om aan te geven dat het een beproefd systeem is. Grote én kleine bedrijven profiteren van de voordelen die het biedt.

Enkele voorbeelden waarom WordPress websites omarmd worden zijn de veelzijdigheid en prachtige ontwerpen. Door exceptionele crawlbaarheid scoor je goed in zoekmachines zoals Google. Het gebruiksgemak van een eigen Content Management Syteem (CMS). Een scala aan (gratis) plugins en social media widgets. Als je aan een nieuwe website denkt, laat dan een WordPress website maken door Time2Choose.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen

Wat doen wij…

We doen meer dan oogstrelende websites maken; we pakken de grote vraagstukken aan.

Gebruiksvriendelijk, conversie gericht en online vindbaarheid.

Immers, wat voor nut heeft een prachtige website die niet gevonden wordt of verkoopt?

Daarom specialiseren wij ons in het stroomlijnen van SEA, SEO, social en design voor meer bezoekers en meer verkoop.

Google Partner

Om in aanmerking te komen voor de Google Partner Badge moet een bedrijf voldoen aan de eisen van Google.

– Google Adwords gecertificeerd
– minimaal €10.000,- per kwartaal advertentie uitgaven
– solide totale advertentie-inkomsten en groei realiseren

Klik op de badge om de echtheid te controleren.

Contactgegevens

Time2Choose
Elite Internet Marketing

Alexanderstraat 2
8606 VP Sneek
Friesland, Nederland

T: 0515 781 305
E: [email protected]

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 17:30 uur

Doe eens sociaal