Tijd om te weten
waarom wij hebben gekozen

Ons Verhaal

Bij Time2Choose geloven we dat er een betere manier is om marketing te doen. Een manier zonder je boodschap op te dringen aan mensen. Waarbij je je klanten verdient in plaats van koopt. Wij leggen de focus op de mensen die aansluiten bij jouw aanbod. Dit maken we mogelijk met elite internet marketing.

De missie

“Continu bouwen aan duurzame relaties door elk contactmoment waarde te leveren.”

De oprichting

Time2Choose is opgericht door Zino Ostendorf in 2012, een tijd waar veel zakelijke relaties zijn beschadigd door de nasleep van de economische crisis. Een moeilijke tijd voor startende en ervaren ondernemers want veel bedrijven konden hun plek in de markt niet behouden en gingen failliet.

Door deze moeilijke tijden is Time2Choose altijd bewust geweest van het feit dat elke euro van elke klant optimaal ingezet moet worden om continuïteit en groei te waarborgen. En dat wij nooit achter over leunen, obsessief zoeken naar de nieuwste informatie en technieken om de voorsprong te kunnen blijven bieden.

zino ostendorf

De naam

Time2Choose betekent “tijd om te kiezen”. Dit sprak aan op een persoonlijk niveau. Je kan dingen voor altijd blijven analyseren, maar terwijl je dat doet gaat de concurrentie gewoon door. Je hebt voldoende informatie om een beslissing te nemen, neem die beslissing dan ook. En stuur later bij. Tijd en keuzes zijn de bouwstenen voor succes, maar je moet wel actie ondernemen!

De reis

Aanvankelijk begonnen als een allround marketing bureau deden we alles, maar waren nergens in gespecialiseerd. Dat veranderde in 2013 toen alle nevenactiviteiten afgestoten werden en we uitsluitend zoekmachine optimalisatie SEO gingen aanbieden aan bedrijven met een middellange horizon. Dit alles vanuit de woonkamer van een klein appartement aan de Wiekslag in het centrum van Sneek.

In 2015 kwam er een doorbraak waarbij mensen begonnen te praten over het behaalde SEO succes van ons werk. Dit leidde tot het aantrekken van nieuwe cliënten en een verhuizing.

In 2016 verbreedde de visie weer. Zoekmachine optimalisatie werd nu aangevuld met zoekmachine adverteren. We zijn meermalig gecertificeerd door Google voor Google Ads en mogen ons trots officieel Google Partner noemen. Met specialisaties in Search, Display, Shopping en Mobile advertenties. Social media marketing, content marketing, conversie optimalisatie, website ontwikkeling… Voor de complete online strategie kunnen we ondersteuning aanbieden, zodat jij je kunt focussen op wat jij het best kunt.

Vanwege een wens voor een externe werkruimte verhuisd zijn naar het representatieve kantoor op de Alexanderstraat 2 in Sneek, per 1 januari 2018.

Sinds 1 juli 2023 is Time2Choose gevestigd in het bedrijfspand op de Zwarteweg 4, direct aan de gracht. Grenzend aan het centrum van Sneek werken we hier tot op heden naar grote tevredenheid. Nieuwsgierig? Kom eens een kopje koffie halen!