Vertrouwen is goed
maar meten is weten

Web Analytics

  GOED GEVONDEN

  Nu is het tijd om te kiezen voor actie.
  Vul je gegevens in voor een vrijblijvend gesprek.

  Waar komt jouw bezoekersstroom vandaan? Hoelang blijft een bezoeker op je website? Waar haken ze af? Wat is mijn conversieratio? Dit zijn nog maar enkele belangrijke vragen waar je met Web Analytics antwoord op kan krijgen.

  Met goede Web Analytics zijn antwoorden op essentiële vragen zoals hierboven binnen handbereik. Web Analytics stellen je instaat om een volledig beeld te krijgen van het online gedrag van je doelgroep en bezoekers. Daarnaast zijn Web Analytics essentieel voor het runnen van goede, rendabele marketingcampagnes. Time2Choose helpt je om inzicht te krijgen in de waardevolle informatie van je bezoekers en hierop in te spelen om het maximale uit je online markt te halen.

  Het verkrijgen van relevante informatie door middel van Web Analytics is misschien wel de belangrijkste factor voor de continuïteit van jouw (online) business. Bij Time2Choose helpen we je jouw online bedrijfsactiviteiten te optimaliseren aan de hand van de volgende stappen:


  Doelen

  De eerste stap is natuurlijk om een doel te stellen. Wat wil je bereiken en hoe pak je dit aan? Wij helpen je realistische doelstelling op te stellen en deze te verwerkelijken. Wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid, verkeer of omzet. Elk van deze doelen vergt specifieke informatie om deze zo nauwkeurig en effectief mogelijk te kunnen realiseren. Wij helpen je om je bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar actiegerichte KPI’s (Key Performance Indicators).

  Implementeren

  Vervolgens worden alle pagina’s van je website uitgerust met een trackingcode, deze verzameld anonieme informatie van alle bezoekers op je website. Hierdoor krijgen we beschikking over zeer waardevolle informatie en kunnen kansen en bedreigingen in kaart worden gebracht.

  Analyseren

  Nu we de informatie ter beschikking hebben gaan we aan de slag. Allereerst wordt de verkregen  informatie grondig geanalyseerd evenals de informatie van eventueel lopende advertentiecampagnes. We stellen onszelf vragen waar je in het kader van je doelstellingen belang bij hebt. De uitkomsten hiervan evenals de door ons opgestelde strategie verwerken we in een rapport om deze aan jou voor te leggen.

  Aanpassen

  Het optimaliseren van je website is een iteratief proces. We zijn constant bezig met het verzamelen van data, het analyseren van deze data en op basis hiervan weer te optimaliseren. Web Analytics is een extreem belangrijke ondersteuning voor het optimaliseren van je website tot je advertentiecampagnes.


  Waarom web analytics belangrijk is


  Web Analytics is een onmisbare schakel in de online marketing, ook hier geldt meten = weten. Of het nou gaat over conversieoptimalisatie, een advertentiecampagne, of doelgroeponderzoek, Web Analytics staat altijd aan de basis van het proces.

  Web Analytics geeft antwoord op essentiële vragen voor je business, zoals:

  • Hoeveel verkeer heeft mijn website en via welke kanalen komen deze bezoekers op mijn site?
  • Wat is de Bounce Rate van mijn website?
  • Hoelang blijft een bezoeker op mijn website en welke pagina’s bekijkt deze?
  • Waar haken bezoekers van mijn website af?
  • Wat is mijn conversieratio?

  Voor een e-commerce onderneming is de website eigenlijk de showroom, dit wil zeggen dat de uitstraling en opmaak van groot belang is. Met antwoorden op vragen zoals de bovenstaande ben je veel beter in staat om je online ‘showroom’ zo in te richten dat er zo weinig mogelijk potentiele klanten afhaken. Tevens ben je met Web Analytics instaat om een duidelijk beeld van je klanten te krijgen, zodat je deze zo persoonlijk mogelijk kan benaderen en je promotieactiviteiten hierop kan afstellen.

  Bij Time2Choose geloven we dat volledige zichtbaarheid in de gehele aankooptrechter tot een optimaal resultaat leidt. In elke fase van de aankooptrechter verschillen de vragen, behoeftes en beweegredenen van de mensen en is een andere strategie nodig. We verdiepen ons in de klanten en achterhalen waar deze behoefte aan heeft in elke stap van de aankooptrechter.  Waarom jij voor web analytics van Time2Choose kiest


  Wij hebben bewezen resultaten te boeken voor zowel marktleiders als underdogs en nieuwkomers op de markt. De toppositie is niet altijd haalbaar, maar een top 5 positie kan voor jouw onderneming een aanzienlijke omzet boost betekenen.

  In sommige gevallen kunnen de kosten die wij maken voor SEO simpelweg niet terugverdient worden, omdat je doelmarkt niet toereikend is. Wanneer dit het geval is, zullen we dat meedelen. Het is cool om te kunnen zeggen dat je op nr 1 staat, maar uiteindelijk moet het je wel iets opleveren!

  Time2Choose is selectief in het aangaan van samenwerkingen. We werken voor opdrachtgevers die een lange termijnvisie delen die past bij een lange termijn strategie als zoekmachine optimalisatie. In 2017 had onze portfolio opdrachtgevers een gezamenlijke omzet van € 29.000.000,-

  • Niche exclusiviteit mogelijk
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Lokaal, landelijk en internationaal
  • Vast contactpersoon
  • Optimalisatie van websites én webshops
  • Bewezen succesvol


  Google Analytics

  Website techniek noemen we ook onpage optimalisatie. Aangezien je 100% controle hebt over je eigen site heb je geen excuus dit niet goed op te laten zetten.

  • Server en hosting – een goede hosting geeft je website snelheid, uptime garantie en veiligheid tegen aanvallen
  • Website codering en cache – fouten in code wordt gestraft door Google, cache zorgt voor snelle weergave van je website
  • Meta data en sitemap – een goede titel en beschrijving vertelt je bezoekers en Google waar je pagina over gaat
  • Linkstructuur – cruciaal om te navigeren en onmiddellijk te vinden wat je zoekt op je website
  • Responsive en mobile ready – scoor op desktop, tablets en mobiele telefoons


  image


  image

  Google Search Console

  Links zijn de belangrijkste rank factor voor Google. Zorgen dat je site een kwalitatief en kwantitatief natuurlijk linkprofiel opbouwt noemen wij linkbuilding.

  • Interne links – zijn links tussen pagina’s binnen je eigen website, bijv. van je homepage naar je contactpagina
  • Externe links – zijn links die naar andere websites wijzen, zoals autoriteiten en bronnen
  • Local seo links – laten Google weten dat jij een geverifieerd bedrijf bent op een bepaalde locatie, Google Maps en Places bijv.
  • Social links – social media is een belangrijke factor geworden, onderschat dit niet
  • Backlinks – links van andere websites naar jouw website


  “Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent.”


  Google Ads en Merchant Center

  SEO geoptimaliseerde webteksten scoren bij zoekmachines, maar vooral bij je lezers. Geef de informatie die de lezer wil om de koopbereidheid te vergroten. “The most powerful element in advertising is the truth.”

  • Onderzoek – onze tekstschrijvers verdiepen zich eerst in jouw bedrijf, je doelgroep en de meest gezochte keywords
  • Oog voor detail – goede webteksten houden de aandacht bij het onderwerp. Kromme zinnen en spelvouten leiden af
  • Emotionele triggers – mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet. Wij gaan net even dieper
  • Activerende teksten – aandacht trekken, interesse wekken, verlangen creëren en vooral aanmoedigen tot actie
  • SEO copywriter – de laatste stap is zorgen dat de teksten ook daadwerkelijk gevonden worden in Google!


  image


  image

  Monitoring SaaS

  Zoekmachine optimalisatie is een zeer arbeidsintensief continu proces. Echter, voor jou als afnemer telt het niet hoeveel werk er verzet is, jij wil meetbare resultaten voor je euro’s.

  • Onderzoek – wij zoeken uit op welke keywords het meest gezocht wordt en welke het meest gaan opleveren voor jou
  • Doelen stellen – na breed onderzoek i.c.m. 5 jaar ervaring kunnen wij realistische doelstellingen maken
  • Alles is meetbaar – wij kunnen je rankings meten voor alle keywords, in alle landen en op alle apparaten
  • Periodieke rapportage – maandelijks ontvang je een duidelijk overzicht van de behaalde resultaten
  • Rank Checker App – voor elite cliënten die op elk gewenst moment inzage willen in al hun Google rankings  Meer tijd

  besparen we voor jou zodat jij aandacht kunt besteden aan operationele bezigheden. Team Time2Choose neemt al je online marketingactiviteiten uit handen, als dat je voorkeur heeft.

  Meer plezier

  in je dagelijks werk omdat je nu resultaten ziet in plaats van obstakels. Je kunt weer doen wat je leuk vindt wetende dat een complete online strategie nauwkeurig uitgevoerd wordt.

  Meer rust

  door heldere communicatie en een transparante werkwijze die met je mee groeit. We lossen je complexe vraagstukken op en geven je er rust in de vorm van meetbare oplossingen voor terug.

  Meer geld

  is het ultieme einddoel van al onze klanten. Hoger in de zoekmachines, meer relevante bezoekers, betere conversie, brand recognition… uiteindelijk houden wij de score bij in Euro’s.