Aandacht voor teksten
die impact hebben

Copywriting

  GOED GEVONDEN

  Nu is het tijd om te kiezen voor actie.
  Vul je gegevens in voor een vrijblijvend gesprek.

  Dat meer dan 96% van alle zoekopdrachten in Nederland via Google gaat geeft aan dat het belangrijk is om je bedrijf goed te positioneren in de zoekmachine. Maar daarmee ben je er nog niet, want hoe zorg je ervoor dat een bezoeker een betalende klant wordt? Bij Time2Choose zijn we gespecialiseerd is conversiegerichte content wat tevens je Google ranking positief beïnvloedt.

  De content die jij aanbiedt op je website is van grote invloed op je Google ranking, bezoekersstroom en conversiepercentage. Copywriting beslaat het voornaamste onderdeel van content marketing, webteksten.

  Onze tekstschrijvers hebben ruime ervaring en gaan nauwkeurig en strategisch te werk. De tekstschrijvers van Time2Choose hanteren de volgende 4 principes bij het schrijven van een webtekst:


  Onderzoek

  Vòòr het schrijven wordt intensief onderzoek gedaan omtrent het onderwerp om zoekwoorden te gebruiken die relevant zijn voor je doelgroep. Het tactisch inzetten van (semantische) zoekwoorden zorgt ervoor dat teksten worden gevonden. Uit het onderzoek blijkt wat we gaan vertellen, aan wie en op welke manier. Een schrijfstijl die je doelgroep aanspreekt en activeert.

  AIDA

  De AIDA formule staat voor attention (aandacht), interest (interesse), desire (verlangen) en action (actie). In webteksten wordt eerst geschreven wat de aandacht trekt, een pakkende titel. Vervolgens wekken we interesse door rapport te creëren, bijvoorbeeld met een herkenbaar probleem. Aansluitend bieden we de beste oplossing en sporen conversie aan.

  Emotie

  Mensen maken de meeste koopbeslissingen op gevoel. Vervolgens worden feiten gebruikt om de aankoop rationeel te maken. Inspelen op emotie is de krachtigste vorm van beïnvloeden. Door de juiste emoties aan te spreken die verband hebben met jouw product of dienst in communicatie, zoals copywriting en website teksten, krijg je meer kansen van je ideale klanten om te overtuigen.

  SEO

  Copywriting is een cruciaal onderdeel van de customer journey. Maar voordat je mensen kunt overtuigen, moeten ze je eerst vinden! De online vindbaarheid van je website is daarbij bepalend. SEO copywriters schrijven website teksten die zijn geoptimaliseerd voor lezers én zoekmachines. Denk je aan een zoekmachine optimalisatie traject of adverteren? Begin met goede copy.


  Waarom Copywriting belangrijk is


  Copywriting is de manier om je doelgroep steeds opnieuw op een positieve manier met je product/bedrijf in aanraking te laten komen. Door je lezers keer op keer relevante informatie te bieden raken ze bekend met je bedrijf en wat jij voor ze kan betekenen. Aangezien de informatie die je de lezer biedt relevant is aan hun zoekopdracht is de kans groot dat je lezer al enige interesse heeft in jouw product. Wanneer de lezer vervolgens besluit om over te gaan op een aankoop zal deze hoogstwaarschijnlijk naar jouw bedrijf gaan. Deze persoon ziet jouw bedrijf immers als een betrouwbare partij. Bloggen is een goed middel om lezers keer op keer relevante, interessante content te bieden.

  Een ander onderdeel van copywriting is het schrijven van webteksten voor op een verkoop- of productpagina. Deze teksten moeten informatief zijn, maar tevens conversiegericht. Dit zijn de teksten waar emotionele triggers goed tot hun recht komen.

  Het verhogen van je conversiepercentage is niet het enige grote voordeel van copywriting. Het opnemen van kwalitatieve, relevante content komt ook je site ten goede. Zoekmachines als Google streven om de gebruiker zo snel mogelijk te leiden naar wat hij/zij zoekt. Google wil dus zo relevant mogelijke resultaten geven bij een bepaalde zoekopdracht. Door content als blogartikelen, productomschrijvingen, verkoopteksten relevant te maken aan je product zul je tevens relevant verkeer genereren. Je ranking in de zoekmachines zal hoger worden bij zoekopdrachten relevant aan jouw bedrijf aangezien de kans in dit geval groot is dat de gebruiker op jouw website zal vinden wat hij/zij zoekt.  Waarom jij voor copywriters van Time2Choose kiest


  De tekstschrijvers van Time2Choose hebben ruimschoots ervaring in het schrijven van conversiegerichte webteksten. Zoals je eerder op deze pagina hebt gelezen gaan onze tekstschrijver nauwkeurig en strategisch te werk. Wij doen eerst grondig onderzoek naar zoektermen en je doelgroep. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat het binnenkomend verkeer relevant is aan jou product of bedrijf. Dit is tevens nodig om de webteksten te “spiegelen” aan jouw doelgroep. Een webtekst gericht op jongeren mag bijvoorbeeld veel informeler en losser dan een webtekst gericht op senioren.

  In onze verkoopteksten laten wij de lezer de verschillende stappen van de salesfunnel doorlopen. Het AIDA principe laat de lezer de gehele klantreis doorlopen in één tekst. Door ons te verdiepen in de klant en de wensen en behoeftes zijn we in staat de klant te raken met emotionele triggers die gericht inspelen op deze wensen en behoeftes.

  Bij Time2Choose kennen we de eisen van het Google algoritme. Onze ervaring heeft ons geleerd wat werkt en wat niet. Wij gebruiken de juiste zoekwoorden en SEO trucjes om de teksten optimaal te laten scoren in de zoekmachines. Dit heeft tevens positief effect op de “overal rating” van je website.

  • Niche exclusiviteit mogelijk
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Lokaal, landelijk en internationaal
  • Vast contactpersoon
  • Optimalisatie van websites én webshops
  • Bewezen succesvol

   


  Webteksten

  Website techniek noemen we ook onpage optimalisatie. Aangezien je 100% controle hebt over je eigen site heb je geen excuus dit niet goed op te laten zetten.

  • Server en hosting – een goede hosting geeft je website snelheid, uptime garantie en veiligheid tegen aanvallen
  • Website codering en cache – fouten in code wordt gestraft door Google, cache zorgt voor snelle weergave van je website
  • Meta data en sitemap – een goede titel en beschrijving vertelt je bezoekers en Google waar je pagina over gaat
  • Linkstructuur – cruciaal om te navigeren en onmiddellijk te vinden wat je zoekt op je website
  • Responsive en mobile ready – scoor op desktop, tablets en mobiele telefoons


  image


  image

  Advertenties en SERPS

  Links zijn de belangrijkste rank factor voor Google. Zorgen dat je site een kwalitatief en kwantitatief natuurlijk linkprofiel opbouwt noemen wij linkbuilding.

  • Interne links – zijn links tussen pagina’s binnen je eigen website, bijv. van je homepage naar je contactpagina
  • Externe links – zijn links die naar andere websites wijzen, zoals autoriteiten en bronnen
  • Local seo links – laten Google weten dat jij een geverifieerd bedrijf bent op een bepaalde locatie, Google Maps en Places bijv.
  • Social links – social media is een belangrijke factor geworden, onderschat dit niet
  • Backlinks – links van andere websites naar jouw website


  “Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent.”


  Blogs en Social Media

  SEO geoptimaliseerde webteksten scoren bij zoekmachines, maar vooral bij je lezers. Geef de informatie die de lezer wil om de koopbereidheid te vergroten. “The most powerful element in advertising is the truth.”

  • Onderzoek – onze tekstschrijvers verdiepen zich eerst in jouw bedrijf, je doelgroep en de meest gezochte keywords
  • Oog voor detail – goede webteksten houden de aandacht bij het onderwerp. Kromme zinnen en spelvouten leiden af
  • Emotionele triggers – mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet. Wij gaan net even dieper
  • Activerende teksten – aandacht trekken, interesse wekken, verlangen creëren en vooral aanmoedigen tot actie
  • SEO copywriter – de laatste stap is zorgen dat de teksten ook daadwerkelijk gevonden worden in Google!


  image


  image

  Productbeschrijvingen

  Zoekmachine optimalisatie is een zeer arbeidsintensief continu proces. Echter, voor jou als afnemer telt het niet hoeveel werk er verzet is, jij wil meetbare resultaten voor je euro’s.

  • Onderzoek – wij zoeken uit op welke keywords het meest gezocht wordt en welke het meest gaan opleveren voor jou
  • Doelen stellen – na breed onderzoek i.c.m. 5 jaar ervaring kunnen wij realistische doelstellingen maken
  • Alles is meetbaar – wij kunnen je rankings meten voor alle keywords, in alle landen en op alle apparaten
  • Periodieke rapportage – maandelijks ontvang je een duidelijk overzicht van de behaalde resultaten
  • Rank Checker App – voor elite cliënten die op elk gewenst moment inzage willen in al hun Google rankings  Meer tijd

  besparen we voor jou zodat jij aandacht kunt besteden aan operationele bezigheden. Team Time2Choose neemt al je online marketingactiviteiten uit handen, als dat je voorkeur heeft.

  Meer plezier

  in je dagelijks werk omdat je nu resultaten ziet in plaats van obstakels. Je kunt weer doen wat je leuk vindt wetende dat een complete online strategie nauwkeurig uitgevoerd wordt.

  Meer rust

  door heldere communicatie en een transparante werkwijze die met je mee groeit. We lossen je complexe vraagstukken op en geven je er rust in de vorm van meetbare oplossingen voor terug.

  Meer geld

  is het ultieme einddoel van al onze klanten. Hoger in de zoekmachines, meer relevante bezoekers, betere conversie, brand recognition… uiteindelijk houden wij de score bij in Euro’s.