Direct resultaat
en betaalbaar opschalen

Google Ads (SEA)

Ben je er klaar voor?

Het is tijd om te kiezen voor verandering.
Vul je gegevens in, wij nemen contact op.

Als online ondernemer hoeft het belang van goed vindbaar te zijn in Google jou niet uitgelegd te worden. Voor de ingewikkelde zaken achter zoekmachine optimalisatie, is het belangrijkste concept simpel. Hoger in Google = meer omzet.

Zoekmachine optimalisatie of SEO gaat vaak over het aanpassen van tot wel 540 verschillende factoren waarvan correlatie is aangetoond om online content hoger in Google te laten scoren.

Wil je meer leads of meer online verkopen? Met zoekmachine optimalisatie zorgen we dat jouw pagina’s gevonden worden op de juiste zoekwoorden. Het onderwerp of het doel van elke pagina kan verschillend zijn, wij passen de strategie specifiek aan op jouw website.

Time2Choose is sinds 2012 gespecialiseerd in SEO. Ben je op zoek naar een partner voor langdurige, duurzame groei? Kies dan voor SEO door Time2Choose Elite Internet Marketing.


Search Advertising

Als Google Partner helpen we advertenties te maken en te optimaliseren die worden weergegeven op Google Zoeken. Tevens kun je advies krijgen over zoekwoordstrategieën en budgetplanning. Wanneer je nieuw bent in de wereld van Google Ads, raden we aan met een search campagne te beginnen.

Display Advertising

We helpen aantrekkelijke visuele advertenties te maken waarmee je potentiële klanten kunt bereiken op ruim twee miljoen websites en in 650.000 apps, het Google Display Netwerk. Dit zijn de visuele advertenties die je kent van nieuws en blog sites bijvoorbeeld, in de vorm van banners, in-text-ads en overige plaatsingen.

Mobile Advertising

Steeds meer internetgebruik gaat via mobiele apparaten zoals smartphones. Time2Choose is gespecialiseerd in mobiele advertenties en kan je helpen contact te maken met potentiële klanten op mobiele apparaten via tekst- beeld- video- en HTML5-advertenties, ook als ze onderweg of al in de buurt zijn.

Shopping Ads

Wanneer je producten verkoopt via je webshop helpen we je producten te plaatsen op Google Zoeken, je voorraad in te stellen op Merchant Center en Google Shopping-campagnes te maken. Dit zijn de advertenties met een foto, productnaam en prijs al vermeldt nog voordat potentiële klanten op je advertentie klikken.


Waarom Google adverteren belangrijk is


Geld verdienen is niet het enige doel van je onderneming, maar het is cruciaal voor continuïteit. De website die het meeste verkeer heeft, kan potentieel het meeste geld verdienen.

Op de grafiek kun je zien dat de nr 1 positie wel 28x zoveel klikken kan krijgen dan de nr 10.

IMAGE

Juist op commerciële zoekwoorden is zoekmachine optimalisatie interessant. Je kan de SEO waarde van een organische positie bepalen door deze te vergelijken met Google Adwords CPC.

Rekenvoorbeeld:
De laatste maanden is Bitcoin een populair zoekwoord. Volgens GKW waren er in mei 2018 22.200 zoekopdrachten voor “bitcoin kopen”. De nr 1 positie zou ongeveer 22.200 x 0,2853= 6.333 kliks krijgen die maand. Gemiddelde CPC of kosten per klik zijn € 6,-. Dus de SEO waarde van die pagina is 6.333 x € 6,- = € 38.000,- die maand.

In de praktijk betekent dit als jij net zoveel verkeer zou willen op “bitcoin kopen”, je met Google Adwords daar € 38.000,- voor moet betalen. Elke maand opnieuw.

Dit is meteen een reden waarom het moeilijk is op nr 1 te komen in markten waar de concurrentie hoog is. Grote bedrijven weten de waarde van hun organische posities en geven een groot deel daarvan uit om op hoog in Google te blijven.

SEO is nooit klaar. Onze opdrachtgevers willen hoog in Google komen én blijven, wat constante inzet vereist.Waarom jij voor zoekmachine adverteren via Time2Choose kiest


Wij hebben bewezen resultaten te boeken voor zowel marktleiders als underdogs en nieuwkomers op de markt. De toppositie is niet altijd haalbaar, maar een top 5 positie kan voor jouw onderneming een aanzienlijke omzet boost betekenen.

In sommige gevallen kunnen de kosten die wij maken voor SEO simpelweg niet terugverdient worden, omdat je doelmarkt niet toereikend is. Wanneer dit het geval is, zullen we dat meedelen. Het is cool om te kunnen zeggen dat je op nr 1 staat, maar uiteindelijk moet het je wel iets opleveren!

Time2Choose is selectief in het aangaan van samenwerkingen. We werken voor opdrachtgevers die een lange termijnvisie delen die past bij een lange termijn strategie als zoekmachine optimalisatie. In 2017 had onze portfolio opdrachtgevers een gezamenlijke omzet van € 29.000.000,-

 • Niche exclusiviteit gegarandeerd
 • Ruim 6 jaar ervaring
 • Lokaal, landelijk en internationaal
 • Vast contactpersoon
 • Optimalisatie van websites én webshopsWebsite techniek

Website techniek noemen we ook onpage optimalisatie. Aangezien je 100% controle hebt over je eigen site heb je geen excuus dit niet goed op te laten zetten.

 • Server en hosting – een goede hosting geeft je website snelheid, uptime garantie en veiligheid tegen aanvallen
 • Website codering en cache – fouten in code wordt gestraft door Google, cache zorgt voor snelle weergave van je website
 • Meta data en sitemap – een goede titel en beschrijving vertelt je bezoekers en Google waar je pagina over gaat
 • Linkstructuur – cruciaal om te navigeren en onmiddellijk te vinden wat je zoekt op je website
 • Responsive en mobile ready – scoor op desktop, tablets en mobiele telefoons


image


image

Linkbuilding

Links zijn de belangrijkste rank factor voor Google. Zorgen dat je site een kwalitatief en kwantitatief natuurlijk linkprofiel opbouwt noemen wij linkbuilding.

 • Interne links – zijn links tussen pagina’s binnen je eigen website, bijv. van je homepage naar je contactpagina
 • Externe links – zijn links die naar andere websites wijzen, zoals autoriteiten en bronnen
 • Local seo links – laten Google weten dat jij een geverifieerd bedrijf bent op een bepaalde locatie, Google Maps en Places bijv.
 • Social links – social media is een belangrijke factor geworden, onderschat dit niet
 • Backlinks – links van andere websites naar jouw website


“Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent.”


Copywriting

SEO geoptimaliseerde webteksten scoren bij zoekmachines, maar vooral bij je lezers. Geef de informatie die de lezer wil om de koopbereidheid te vergroten. “The most powerful element in advertising is the truth.”

 • Onderzoek – onze tekstschrijvers verdiepen zich eerst in jouw bedrijf, je doelgroep en de meest gezochte keywords
 • Oog voor detail – goede webteksten houden de aandacht bij het onderwerp. Kromme zinnen en spelvouten leiden af
 • Emotionele triggers – mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet. Wij gaan net even dieper
 • Activerende teksten – aandacht trekken, interesse wekken, verlangen creëren en vooral aanmoedigen tot actie
 • SEO copywriter – de laatste stap is zorgen dat de teksten ook daadwerkelijk gevonden worden in Google!


image


image

Rapportage

Zoekmachine optimalisatie is een zeer arbeidsintensief continu proces. Echter, voor jou als afnemer telt het niet hoeveel werk er verzet is, jij wil meetbare resultaten voor je euro’s.

 • Onderzoek – wij zoeken uit op welke keywords het meest gezocht wordt en welke het meest gaan opleveren voor jou
 • Doelen stellen – na breed onderzoek i.c.m. 5 jaar ervaring kunnen wij realistische doelstellingen maken
 • Alles is meetbaar – wij kunnen je rankings meten voor alle keywords, in alle landen en op alle apparaten
 • Periodieke rapportage – maandelijks ontvang je een duidelijk overzicht van de behaalde resultaten
 • Rank Checker App – voor elite cliënten die op elk gewenst moment inzage willen in al hun Google rankingsMeer tijd

besparen we voor jou zodat jij aandacht kunt besteden aan operationele bezigheden. Team Time2Choose neemt al je online marketingactiviteiten uit handen, als dat je voorkeur heeft.

Meer plezier

in je dagelijks werk omdat je nu resultaten ziet in plaats van obstakels. Je kunt weer doen wat je leuk vindt wetende dat een complete online strategie nauwkeurig uitgevoerd wordt.

Meer rust

door heldere communicatie en een transparante werkwijze die met je mee groeit. We lossen je complexe vraagstukken op en geven je er rust in de vorm van meetbare oplossingen voor terug.

Meer geld

is het ultieme einddoel van al onze klanten. Hoger in de zoekmachines, meer relevante bezoekers, betere conversie, brand recognition… uiteindelijk houden wij de score bij in Euro’s.