Direct resultaat
en betaalbaar opschalen

Google Ads (SEA)

  GOED GEVONDEN

  Nu is het tijd om te kiezen voor actie.
  Vul je gegevens in voor een vrijblijvend gesprek.

  Als je hoog in Google wilt staan, en dat wil je, is SEA de snelste manier om dat te realiseren. SEA is een vakterm en staat voor search engine advertising, ofwel zoekmachine adverteren.

  Zoekmachine adverteren is een belangrijke bron van verkeer voor veel ondernemers. Dankzij Google Ads, voorheen bekend als Google Adwords, is het voor iedereen mogelijk advertenties te maken en te tonen.

  Dé kracht van online adverteren is dat we advertenties alleen tonen aan mensen die voldoen aan jouw specifieke beschrijving. In plaats van dat advertenties getoond worden aan letterlijk iedereen, zoals op tv of in de krant. Relevantere advertenties = betere resultaten.

  Ben je op zoek naar een gecertificeerde Google Partner voor directe, meetbare resultaten? Kies dan voor SEA door Time2Choose Elite Internet Marketing.


  Search Advertising

  Als Google Partner helpen we advertenties te maken en te optimaliseren die worden weergegeven op Google Zoeken. Tevens kun je advies krijgen over zoekwoordstrategieën en budgetplanning. Wanneer je nieuw bent in de wereld van Google Ads, raden we aan met een search campagne te beginnen.

  Display Advertising

  We helpen aantrekkelijke visuele advertenties te maken waarmee je potentiële klanten kunt bereiken op ruim twee miljoen websites en in 650.000 apps, het Google Display Netwerk. Dit zijn de visuele advertenties die je kent van nieuws en blog sites bijvoorbeeld, in de vorm van banners, in-text-ads en overige plaatsingen.

  Mobile Advertising

  Steeds meer internetgebruik gaat via mobiele apparaten zoals smartphones. Time2Choose is gespecialiseerd in mobiele advertenties en kan je helpen contact te maken met potentiële klanten op mobiele apparaten via tekst- beeld- video- en HTML5-advertenties, ook als ze onderweg of al in de buurt zijn.

  Shopping Ads

  Wanneer je producten verkoopt via je webshop helpen we je producten te plaatsen op Google Zoeken, je voorraad in te stellen op Merchant Center en Google Shopping-campagnes te maken. Dit zijn de advertenties met een foto, productnaam en prijs al vermeldt nog voordat potentiële klanten op je advertentie klikken.


  Waarom Google adverteren belangrijk is


  Google stelt je in staat om mensen te bereiken met commerciële boodschappen op hun platform, tegen betaling. Zo kun je extra bezoekers naar je site krijgen die je anders niet gehad zou hebben.

  Voor sommige cliënten loopt het aandeel bezoekers uit Google Ads op tot wel 76%. Gemiddeld was Google Ads verantwoordelijk voor 34,2% van de totale website bezoekers in onze portfolio van 2018.

  Waarom hebben we het bij zoekmachine adverteren alleen maar over Google?

  In de grafiek kun je zien dat Google (rode lijn) de zoekmachine markt domineert (96.2%) en heeft aandeel gewonnen in Q4. Voor mobiele gebruikers was het aandeel zelfs 98.3%.

  Er zijn ook andere zoekmachines naast Google. De bekendste alternatieven zijn Bing, Yahoo! en DuckDuckGo. Ook daar zijn advertentie mogelijkheden. Echter, vanuit ons oogpunt is Google met afstand de belangrijkste zoekmachine waar je je op kunt richten.

  10 redenen om Google Ads in te zetten:

  • Google Ads is schaalbaar
  • Google Ads is meetbaar
  • Google Ads is flexibel
  • Sneller dan SEO
  • Eenvoudiger dan SEO
  • Ads krijgen meer ruimte in SERPS
  • Ads kunnen aantrekkelijker zijn
  • Bezoek kan beter converteren
  • Complementerend aan overige kanalen
  • Je concurrenten gebruiken Google Ads


  Waarom jij voor zoekmachine adverteren via Time2Choose kiest


  Time2Choose heeft bewezen resultaten te boeken voor zowel marktleiders als underdogs en nieuwkomers op de markt. Een gerichte advertentie campagne kan voor jouw onderneming een aanzienlijke omzet boost betekenen.

  Wij beheren jouw Google Accounts

  De afgelopen jaren hebben we van alles voorbij zien komen. Zoals bedrijven die geen toegang hadden tot hun eigen Google Ads accounts… Google accounts zijn gebonden aan een persoon of bedrijf.

  Als Google Partner hebben wij een Google MCC manager account voor het toevoegen van meerdere Google Ads accounts. In je eigen account kun je bepalen wie welke rechten heeft. Dus wij beheren het account, maar het is altijd jouw eigendom.

  Hoe zijn de kosten voor Google adverteren opgebouwd?

  Voor het opzetten van Google advertentie campagnes zijn er drie soorten kosten waar je rekening mee moet houden.

  1. Incidentele kosten Time2Choose; inrichten account, advertentiegroepen, zoekwoorden en advertenties schrijven
  2. Periodieke kosten Google; Adspend wordt maandelijks automatisch van je rekening of creditcard afgeschreven door Google
  3. Periodieke kosten Time2Choose; kosten voor het beheer, onderhoud en optimalisatie van de advertenties.

  Adspend is een term voor advertentiekosten. Google rekent een variabele prijs per klik (CPC) of 1000 bezichtigingen (CPM) die afhankelijk is van relevantie, kwaliteit en concurrentie tussen verschillende advertenties die bieden op dezelfde plaatsingen.

  In de praktijk is het verstandig om vooraf een maandbudget vast te stellen. Zo sta je niet voor onverwachte kosten, zonder dat winstgevendheid (ROI) bewezen is.

  In 2018 had onze portfolio opdrachtgevers een gezamenlijke omzet van € 31.000.000,-.


  • Adverteerder sinds 2014
  • Officieel Google Partner sinds 2016
  • Gecertificeerd in Search Ads
  • Gecertificeerd in Display Ads
  • Gecertificeerd in Mobile Ads
  • Gecertificeerd in Shopping Ads
  • Lokaal, landelijk en internationaal
  • Vast contactpersoon

  Google Partner badge


  Google Search Advertenties

  Tot wel 4 posities boven de top 10 organische resultaten en 3 posities onder de organische resultaten zijn beschikbaar voor tekstadvertenties in het Zoek-netwerk van Google.

  • Uiterst selectief – bepaal exact op welke zoekwoorden je bestemmingspagina wel (of juist niet) gevonden moet worden
  • Kwaliteit wordt beloond – relevantere advertenties en bestemmingspagina’s worden hoger getoond tegen lagere kosten
  • Uitbreiding mogelijk – val extra op met verkopers beoordelingen, prijzen, voorraad, USP’s, adres en telefoonnummer
  • Nauwkeurige data – betrouwbare analyses dankzij koppelingen Google Ads, Google Analytics en Google Search Console
  • Eerlijk – iedereen heeft dezelfde kansen op topposities, wat met SEO in sommige gevallen onmogelijk lijkt


  Search advertenties uitbesteden


  Display advertenties uitbesteden

  Google Display Advertenties

  Het Google Display Netwerk kun je beschouwen als massamedia 2.0. Een enorm bereik op websites en apps, maar flexibel te benaderen en meetbaar.

  • Doelgroepen – vindt nieuwe of bestaande klanten door te segmenteren op (vergelijkbare) en in-market doelgroepen
  • Automatisering – met automatische targeting kun je meer conversies genereren op basis van bestaande doelgroepen en bestemmingspagina
  • Afbeeldingen spreken – aantrekkelijke advertentie indelingen spreken tot de verbeelding tijdens website bezoeken
  • Koopcyclus ondersteunend– gebruik display voordat mensen koop intentie tonen of herinner juist aan een eerder aanbod
  • Vooruit plannen – advertenties worden beoordeeld en het kan 12-24 uur duren voordat wijzingen zichtbaar zijn op het GDN.


  “Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent.”


  Google Shopping Advertenties

  Shopping advertenties tonen een afbeelding, productnaam en de prijs tegelijkertijd. Hiermee geef je een potentiele bezoeker een duidelijk beeld van het product voordat ze klikken op je advertentie.

  • Meer verkeer – Veel adverteerders zien hogere klikfrequenties (CTR) met Shopping Ads in vergelijking met tekst advertenties op dezelfde locatie
  • Relevantere leads – Shopping Ads hebben hogere conversie doordat de bezoeker al een deel van het koopproces voor de klik afhandelt
  • Campagnebeheer – aan de hand van een datafeed in Merchant center worden Ads gemaakt en geplaatst vanuit je voorraad
  • Bredere aanwezigheid – meerdere Shopping Ads kunnen getoond worden bij zoekwoorden als ze relevant zijn, ook tegelijkertijd
  • Rapportage – bekijk de prestaties van afzonderlijke producten of productgroepen. Vergelijk concurrenten dankzij benchmarkgegevens


  Shopping advertenties uitbesteden


  Video advertenties uitbesteden

  Google Video Advertenties

  Video advertenties zijn een sterk communicatiemiddel voor het vergroten van merkbekendheid en bereik. YouTube is een bijzonder populair video platform in eigendom van Google, waar vooral mensen <34 jaar meer tijd doorbrengen dan voor de televisie.

  • Moedig actie aan – overtuig mensen om naar je website te klikken of meer video’s op jouw YouTube kanaal te bekijken
  • Doelgroep bereiken – bepaal wie je videoadvertenties te zien krijgt op basis van o.a. locaties en interesses
  • Betaal niet zomaar – kosten worden alleen in rekening gebracht als iemand 30+ seconden kijkt, de advertentie in zijn geheel afspeelt, interactie toont of klikt op een advertentie gerelateerde CTA
  • Real time rapportage – door Google Ads te koppelen aan je YouTube kanaal heb je inzage in aanvullende prestatiestatistieken, bovenop YouTube Analytics.  Meer tijd

  besparen we voor jou zodat jij aandacht kunt besteden aan operationele bezigheden. Team Time2Choose neemt al je online marketingactiviteiten uit handen, als dat je voorkeur heeft.

  Meer plezier

  in je dagelijks werk omdat je nu resultaten ziet in plaats van obstakels. Je kunt weer doen wat je leuk vindt wetende dat een complete online strategie nauwkeurig uitgevoerd wordt.

  Meer rust

  door heldere communicatie en een transparante werkwijze die met je mee groeit. We lossen je complexe vraagstukken op en geven je er rust in de vorm van meetbare oplossingen voor terug.

  Meer geld

  is het ultieme einddoel van al onze klanten. Hoger in de zoekmachines, meer relevante bezoekers, betere conversie, brand recognition… uiteindelijk houden wij de score bij in Euro’s.