De eerste stap
je website potentie analyseren met TRAP

Website Analyse

  GOED GEVONDEN

  Nu is het tijd om te kiezen voor actie.
  Vul je gegevens in voor een vrijblijvend gesprek.

  Het doel van deze website analyse is het in kaart brengen van de prestaties en verbeterpunten van een website. Daarop wordt de strategie gepresenteerd om de online zichtbaarheid te verbeteren voor meer relevante bezoekers.

  Daarbij wordt kritisch gekeken naar techniek, relevantie, autoriteit en populariteit (TRAP). Time2Choose biedt aanvullende diensten die dieper ingaan op die 4 onderwerpen. Iedere website analyse is gebaseerd op onze bewezen methodes, met een uitvoerbare strategie op maat als uitkomst.

  Wat kost een website analyse? € 1.500,- ex. BTW


  Time2Choose heeft bewezen resultaten te boeken voor zowel marktleiders als underdogs en nieuwkomers op de markt. De toppositie is niet altijd haalbaar, maar een top 5 positie kan voor jouw onderneming een aanzienlijke omzet boost betekenen.

  In sommige gevallen kunnen de kosten die wij maken voor SEO simpelweg niet terugverdient worden, omdat je doelmarkt niet toereikend is. Wanneer dit het geval is, zullen we dat meedelen. Het is cool om te kunnen zeggen dat je op nr. 1 staat, maar uiteindelijk moet het je wel iets opleveren!

  Time2Choose is selectief in het aangaan van samenwerkingen. We werken voor opdrachtgevers die een langetermijnvisie delen die past bij een langetermijnstrategie als zoekmachine optimalisatie. In 2019 had onze portfolio opdrachtgevers een gezamenlijke omzet van € 31.000.000,-

  • Niche exclusiviteit mogelijk
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Lokaal, landelijk en internationaal
  • Vast contactpersoon
  • Optimalisatie van websites én webshops
  • Bewezen succesvol  zoekmachine optimalisatie seo

  Technische analyse

  Website techniek noemen we ook onpage optimalisatie. Aangezien je 100% controle hebt over je eigen site heb je geen excuus dit niet goed op te laten zetten.

  • Server en hosting – een goede hosting geeft je website snelheid, uptime garantie en veiligheid tegen aanvallen
  • Website codering en cache – fouten in code wordt gestraft door Google, cache zorgt voor snelle weergave van je website
  • Meta data en sitemap – een goede titel en beschrijving vertelt je bezoekers en Google waar je pagina over gaat
  • Linkstructuur – cruciaal om te navigeren en onmiddellijk te vinden wat je zoekt op je website
  • Responsive en mobile ready – scoor op desktop, tablets en mobiele telefoons


  website techniek


  linkbuilding time2choose

  Backlink analyse

  Links zijn de belangrijkste rank factor voor Google. Zorgen dat je site een kwalitatief en kwantitatief natuurlijk linkprofiel opbouwt noemen wij linkbuilding.

  • Interne links – zijn links tussen pagina’s binnen je eigen website, bijv. van je homepage naar je contactpagina
  • Externe links – zijn links die naar andere websites wijzen, zoals autoriteiten en bronnen
  • Local seo links – laten Google weten dat jij een geverifieerd bedrijf bent op een bepaalde locatie, Google Maps en Places bijv.
  • Social links – social media is een belangrijke factor geworden, onderschat dit niet
  • Backlinks – links van andere websites naar jouw website


  “Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent.”


  Concurrentie analyse

  SEO geoptimaliseerde webteksten scoren bij zoekmachines, maar vooral bij je lezers. Geef de informatie die de lezer wil om de koopbereidheid te vergroten. “The most powerful element in advertising is the truth.”

  • Onderzoek – onze tekstschrijvers verdiepen zich eerst in jouw bedrijf, je doelgroep en de meest gezochte keywords
  • Oog voor detail – goede webteksten houden de aandacht bij het onderwerp. Kromme zinnen en spelvouten leiden af
  • Emotionele triggers – mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet. Wij gaan net even dieper
  • Activerende teksten – aandacht trekken, interesse wekken, verlangen creëren en vooral aanmoedigen tot actie
  • SEO copywriter – de laatste stap is zorgen dat de teksten ook daadwerkelijk gevonden worden in Google!


  copywriter Zino


  rapportage organische zoekmachine marketing

  Zoekwoorden onderzoek

  Zoekmachine optimalisatie is een zeer arbeidsintensief continu proces. Echter, voor jou als afnemer telt het niet hoeveel werk er verzet is, jij wil meetbare resultaten voor je euro’s.

  • Onderzoek – wij zoeken uit op welke zoektermen het meest gezocht wordt en welke het meest gaan opleveren voor jou
  • Doelen stellen – na breed onderzoek i.c.m. 6 jaar ervaring kunnen wij realistische doelstellingen maken
  • Alles is meetbaar – wij kunnen je rankings meten voor alle zoektermen, in alle landen en op alle apparaten
  • Data Studio – voor elite cliënten die op elk gewenst moment inzage willen in al hun KPI’s


  Waarom jij voor een website analyse van Time2Choose kiest


  De afgelopen weken zijn spannend geweest voor veel ondernemers. En ook de komende maanden is onzeker wat er gaat gebeuren.

  Mijn klanten zetten in op online marketing en hebben zeer goed gedraaid tijdens de lockdown. Omdat er geïnvesteerd is in de online-aanwezigheid blijkt de lockdown geen belemmering voor ondernemers die hun producten en diensten via internet verkopen.

  Als jij nu niet in die positie zit, is het zaak om dat te veranderen. Het is belangrijk om je aan te passen om te overleven in de veranderende economie. Met deze analyse ontvang je de exacte mogelijkheden en stappen die je kunt zetten om je online vindbaarheid te verbeteren. Hier een aantal voorbeeld cases.

  Mogelijk denk je dat het over een maand beter is. Is het dan logisch om te onderzoeken wat we samen NU kunnen doen om stabiliteit van je zaak te garanderen nu je de financiële middelen hebt? Of wil je de gok wagen dat je alles verliest wat je de afgelopen jaren hebt opgebouwd.

  Mogelijk wil je wachten tot alles weer normaal is. Hoe ziet normaal er uit voor jou? Dat alle bedrijven weer open gaan, niemand zijn baan verliest en alle schulden verdwijnen. Wat als er een kleine kans is dat dat niet gaat gebeuren? En dingen worden nooit meer hetzelfde. Is het dan logisch om te onderzoeken wat we samen NU kunnen doen om stabiliteit van je zaak te garanderen nu je de financiële middelen hebt?

  Doe alles wat je nu kan doen om jouw onderneming te versterken. Wanneer de crisis over is zullen we zien wie er keihard gewerkt heeft en al het mogelijke gedaan heeft om er sterker uit te komen. En ook wie er geen keuzes durfde te maken en af heeft zitten wachten tot het magisch beter zou worden.

  De onderzoeksresultaten zijn geschikt voor ondernemers die:

  • online aanwezigheid willen verbeteren
  • strategie zelf willen uitvoeren
  • strategie willen uitbesteden
  • nieuwe markten verkennen
  • een second opinion wensen  Meer tijd

  besparen we voor jou zodat jij aandacht kunt besteden aan operationele bezigheden. Team Time2Choose neemt al je online-marketingactiviteiten uit handen, als dat je voorkeur heeft.

  Meer plezier

  in je dagelijks werk omdat je nu resultaten ziet in plaats van obstakels. Je kunt weer doen wat je leuk vindt wetende dat een complete online strategie nauwkeurig uitgevoerd wordt.

  Meer rust

  door heldere communicatie en een transparante werkwijze die met je mee groeit. We lossen je complexe vraagstukken op en geven je er rust in de vorm van meetbare oplossingen voor terug.

  Meer geld

  is het ultieme einddoel van al onze klanten. Hoger in de zoekmachines, meer relevante bezoekers, betere conversie, brand recognition… uiteindelijk houden wij de score bij in Euro’s.