Tijd voor vernieuwing
want een website is nooit klaar

Website ontwikkeling

  GOED GEVONDEN

  Nu is het tijd om te kiezen voor actie.
  Vul je gegevens in voor een vrijblijvend gesprek.

  Als online ondernemer hoeft het belang van goed vindbaar te zijn in Google jou niet uitgelegd te worden. Voor de ingewikkelde zaken achter zoekmachine optimalisatie, is het belangrijkste concept simpel. Hoger in Google = meer omzet.

  Zoekmachine optimalisatie of SEO gaat vaak over het aanpassen van tot wel 540 verschillende factoren waarvan correlatie is aangetoond om online content hoger in Google te laten scoren.

  Wil je meer leads of meer online verkopen? Met zoekmachine optimalisatie zorgen we dat jouw pagina’s gevonden worden op de juiste zoekwoorden. Het onderwerp of het doel van elke pagina kan verschillend zijn, wij passen de strategie specifiek aan op jouw website.

  Time2Choose is sinds 2012 gespecialiseerd in SEO. Ben je op zoek naar een partner voor langdurige, duurzame groei? Kies dan voor SEO door Time2Choose Elite Internet Marketing.


  Functioneel Design

  Hoe ziet jouw ideale website eruit? Je hebt er vast ideeën over. Bij kwalitatief webdesign volgt vorm functie. Mooi is subjectief en uniek is niet altijd intuïtief. Vertrouw daarom op jaren van onderzoek door internetgiganten om een website te ontwerpen die aansluit bij de behoeftes van jouw doelgroep.

  Gebruiksvriendelijk

  Een website is een tool, een communicatiemiddel waarmee je klanten diensten of producten kunt verkopen waar hun leven beter van wordt. Een website moet duidelijk zijn, zowel aan de voorkant voor bezoekers, als aan de achterkant voor jou. Zo is een kleine aanpassing doen aan je website van Time2Choose eenvoudig.

  Vertrouwd & Veilig

  Website ontwikkeling stopt niet bij oplevering. Constante aanpassingen zijn nodig om je website te beschermen tegen hackers en virussen, je klantgegevens veilig te houden en datalekken te voorkomen. Tevens wil je dat je site minimaal 99.98% van het jaar online is. Zo kun jij ’s nachts lekker slapen.

  Echte Resultaten

  Een mooie website is goed voor je ego. Je noemt het wellicht zelfs je visitekaartje. De échte reden waarom jij een professionele website koopt, is omdat je meer bezoekers in je fysieke winkel wil, leads voor je diensten, producten wilt verkopen met je webshop. En dat, vergeten we nooit.


  Waarom website ontwikkeling belangrijk is


  Als ondernemer is het hebben van een professionele en goed ontwikkelde website van essentieel belang. Een website fungeert namelijk als een digitale storefront en kan fungeren als het eerste contactpunt tussen je bedrijf en potentiële klanten. Bovendien kan een website je helpen om je merk te versterken en de geloofwaardigheid te vergroten.

  Maar het ontwikkelen van een website gaat verder dan alleen het hebben van een online aanwezigheid. Een goed ontworpen en geoptimaliseerde website kan ook bijdragen aan het verbeteren van conversieratio’s en het genereren van leads voor je bedrijf.

  Door het implementeren van conversiegerichte elementen, zoals duidelijke call-to-actions en geoptimaliseerde formulieren, kan je website fungeren als een effectieve sales tool. Bovendien kan het regelmatig bijwerken en optimaliseren van je website helpen om je positie in de zoekresultaten van zoekmachines te verbeteren, waardoor je meer verkeer naar je website kunt leiden.

  Als je op zoek bent naar een professionele website die is ontworpen om conversies te genereren, ben je bij Time2Choose aan het juiste adres.  Waarom jij voor website ontwikkeling van Time2Choose kiest


  Ben je op zoek naar een professioneel webontwikkelingsbedrijf dat jouw bedrijf kan helpen groeien? Time2Choose biedt de beste oplossingen voor je bedrijf. Experts zorgen voor een naadloze en efficiënte ontwikkeling van je website, met oog voor jouw specifieke zakelijke behoeften.

  Wij begrijpen dat je website niet alleen een online visitekaartje is, maar ook een belangrijk hulpmiddel om het bedrijf te laten groeien. Daarom gebruiken we de nieuwste technologieën en ontwikkelingsmethoden om een website te bouwen die niet alleen goed presteert, maar ook gemakkelijk te onderhouden en aan te passen is.

  Onze website ontwikkelingsdiensten zijn speciaal ontworpen om bedrijven te helpen groeien en je klanten de beste gebruikerservaring te bieden. We zorgen ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is en een snelle laadtijd heeft. Dit zorgt niet alleen voor een aangename gebruikerservaring, maar verbetert ook de zoekmachine-optimalisatie, wat leidt tot een hogere ranking in zoekmachines.

  Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor webontwikkeling, kies dan voor Time2Choose. Wij bieden hoogwaardige oplossingen en zijn toegewijd om je bedrijf te laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om je project te bespreken.

  • Niche exclusiviteit mogelijk
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Lokaal, landelijk en internationaal
  • Vast contactpersoon
  • Optimalisatie van websites én webshops
  • Bewezen succesvol


  Doordachte Structuur

  Website techniek noemen we ook onpage optimalisatie. Aangezien je 100% controle hebt over je eigen site heb je geen excuus dit niet goed op te laten zetten.

  • Server en hosting – een goede hosting geeft je website snelheid, uptime garantie en veiligheid tegen aanvallen
  • Website codering en cache – fouten in code wordt gestraft door Google, cache zorgt voor snelle weergave van je website
  • Meta data en sitemap – een goede titel en beschrijving vertelt je bezoekers en Google waar je pagina over gaat
  • Linkstructuur – cruciaal om te navigeren en onmiddellijk te vinden wat je zoekt op je website
  • Responsive en mobile ready – scoor op desktop, tablets en mobiele telefoons


  image


  image

  Gebruiksvriendelijk Design

  Een website met gebruiksvriendelijk ontwerp informeert gebruikers en stimuleert ze een gewenste actie uit te voeren, zoals producten kopen of contact opnemen.

  • Interne links – zijn links tussen pagina’s binnen je eigen website, bijv. van je homepage naar je contactpagina
  • Externe links – zijn links die naar andere websites wijzen, zoals autoriteiten en bronnen
  • Voorspelbaar – gebruikers vinden snel wat ze zoeken op plekken die ze verwachten
  • Flow – begeleidt gebruikers in een logische volgorde door hun beslissingsproces.
  • Herkenbaar – een ontwerp dat past bij de waarden en doelen van je onderneming vertaalt vanuit huisstijl


  “Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent.”


  Betrouwbaar Online

  SEO geoptimaliseerde webteksten scoren bij zoekmachines, maar vooral bij je lezers. Geef de informatie die de lezer wil om de koopbereidheid te vergroten. “The most powerful element in advertising is the truth.”

  • Onderzoek – onze tekstschrijvers verdiepen zich eerst in jouw bedrijf, je doelgroep en de meest gezochte keywords
  • Oog voor detail – goede webteksten houden de aandacht bij het onderwerp. Kromme zinnen en spelvouten leiden af
  • Emotionele triggers – mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet. Wij gaan net even dieper
  • Activerende teksten – aandacht trekken, interesse wekken, verlangen creëren en vooral aanmoedigen tot actie
  • SEO copywriter – de laatste stap is zorgen dat de teksten ook daadwerkelijk gevonden worden in Google!


  image


  image

  Toekomstgericht

  Zoekmachine optimalisatie is een zeer arbeidsintensief continu proces. Echter, voor jou als afnemer telt het niet hoeveel werk er verzet is, jij wil meetbare resultaten voor je euro’s.

  • Onderzoek – wij zoeken uit op welke keywords het meest gezocht wordt en welke het meest gaan opleveren voor jou
  • Doelen stellen – na breed onderzoek i.c.m. 5 jaar ervaring kunnen wij realistische doelstellingen maken
  • Alles is meetbaar – wij kunnen je rankings meten voor alle keywords, in alle landen en op alle apparaten
  • Periodieke rapportage – maandelijks ontvang je een duidelijk overzicht van de behaalde resultaten
  • Rank Checker App – voor elite cliënten die op elk gewenst moment inzage willen in al hun Google rankings  Meer tijd

  besparen we voor jou zodat jij aandacht kunt besteden aan operationele bezigheden. Team Time2Choose neemt al je online marketingactiviteiten uit handen, als dat je voorkeur heeft.

  Meer plezier

  in je dagelijks werk omdat je nu resultaten ziet in plaats van obstakels. Je kunt weer doen wat je leuk vindt wetende dat een complete online strategie nauwkeurig uitgevoerd wordt.

  Meer rust

  door heldere communicatie en een transparante werkwijze die met je mee groeit. We lossen je complexe vraagstukken op en geven je er rust in de vorm van meetbare oplossingen voor terug.

  Meer geld

  is het ultieme einddoel van al onze klanten. Hoger in de zoekmachines, meer relevante bezoekers, betere conversie, brand recognition… uiteindelijk houden wij de score bij in Euro’s.