Tijd voor vernieuwing
want een website is nooit klaar

Website ontwikkeling

  Pssst...

  Het is tijd om te kiezen voor verandering.
  Vul je gegevens in voor een snelle reactie.

  Als online ondernemer hoeft het belang van goed vindbaar te zijn in Google jou niet uitgelegd te worden. Voor de ingewikkelde zaken achter zoekmachine optimalisatie, is het belangrijkste concept simpel. Hoger in Google = meer omzet.

  Zoekmachine optimalisatie of SEO gaat vaak over het aanpassen van tot wel 540 verschillende factoren waarvan correlatie is aangetoond om online content hoger in Google te laten scoren.

  Wil je meer leads of meer online verkopen? Met zoekmachine optimalisatie zorgen we dat jouw pagina’s gevonden worden op de juiste zoekwoorden. Het onderwerp of het doel van elke pagina kan verschillend zijn, wij passen de strategie specifiek aan op jouw website.

  Time2Choose is sinds 2012 gespecialiseerd in SEO. Ben je op zoek naar een partner voor langdurige, duurzame groei? Kies dan voor SEO door Time2Choose Elite Internet Marketing.


  Functioneel Design

  Hoe ziet jouw ideale website eruit? Je hebt er vast ideeën over. Bij kwalitatief webdesign volgt vorm functie. Mooi is subjectief en uniek is niet altijd intuïtief. Vertrouw daarom op jaren van onderzoek door internetgiganten om een website te ontwerpen die aansluit bij de behoeftes van jouw doelgroep.

  Gebruiksvriendelijk

  Een website is een tool, een communicatiemiddel waarmee je klanten diensten of producten kunt verkopen waar hun leven beter van wordt. Een website moet duidelijk zijn, zowel aan de voorkant voor bezoekers, als aan de achterkant voor jou. Zo is een kleine aanpassing doen aan je website van Time2Choose eenvoudig.

  Vertrouwd & Veilig

  Website ontwikkeling stopt niet bij oplevering. Constante aanpassingen zijn nodig om je website te beschermen tegen hackers en virussen, je klantgegevens veilig te houden en datalekken te voorkomen. Tevens wil je dat je site minimaal 99.98% van het jaar online is. Zo kun jij ’s nachts lekker slapen.

  Echte Resultaten

  Een mooie website is goed voor je ego. Je noemt het wellicht zelfs je visitekaartje. De échte reden waarom jij een professionele website koopt is omdat je meer bezoekers in je fysieke winkel wil, leads voor je diensten, producten wilt verkopen met je webshop. En dat, vergeten we nooit.


  Waarom website ontwikkeling belangrijk is


  Geld verdienen is niet het enige doel van je onderneming, maar het is cruciaal voor continuïteit. De website die het meeste verkeer heeft, kan potentieel het meeste geld verdienen.

  Op de grafiek kun je zien dat de nr 1 positie wel 28x zoveel kliks kan krijgen dan de nr 10.

  IMAGE

  Juist op commerciële zoekwoorden is zoekmachine optimalisatie interessant. Je kan de SEO waarde van een organische positie bepalen door deze te vergelijken met Google Adwords CPC.

  Rekenvoorbeeld:
  De laatste maanden is Bitcoin een populair zoekwoord. Volgens GKW waren er in mei 2018 22.200 zoekopdrachten voor “bitcoin kopen”. De nr 1 positie zou ongeveer 22.200 x 0,2853= 6.333 kliks krijgen die maand. Gemiddelde CPC of kosten per klik zijn € 6,-. Dus de SEO waarde van die pagina is 6.333 x € 6,- = € 38.000,- die maand.

  In de praktijk betekent dit als jij net zoveel verkeer zou willen op “bitcoin kopen”, je met Google Adwords daar € 38.000,- voor moet betalen. Elke maand opnieuw.

  Dit is meteen een reden waarom het moeilijk is op nr 1 te komen in markten waar de concurrentie hoog is. Grote bedrijven weten de waarde van hun organische posities en geven een groot deel daarvan uit om op hoog in Google te blijven.

  SEO is nooit klaar. Onze opdrachtgevers willen hoog in Google komen én blijven, wat constante inzet vereist.  Waarom jij voor website ontwikkeling van Time2Choose kiest


  Wij hebben bewezen resultaten te boeken voor zowel marktleiders als underdogs en nieuwkomers op de markt. De toppositie is niet altijd haalbaar, maar een top 5 positie kan voor jouw onderneming een aanzienlijke omzet boost betekenen.

  In sommige gevallen kunnen de kosten die wij maken voor SEO simpelweg niet terugverdient worden, omdat je doelmarkt niet toereikend is. Wanneer dit het geval is, zullen we dat meedelen. Het is cool om te kunnen zeggen dat je op nr 1 staat, maar uiteindelijk moet het je wel iets opleveren!

  Time2Choose is selectief in het aangaan van samenwerkingen. We werken voor opdrachtgevers die een lange termijnvisie delen die past bij een lange termijn strategie als zoekmachine optimalisatie. In 2017 had onze portfolio opdrachtgevers een gezamenlijke omzet van € 29.000.000,-

  • Niche exclusiviteit gegarandeerd
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Lokaal, landelijk en internationaal
  • Vast contactpersoon
  • Optimalisatie van websites én webshops  Doordachte Structuur

  Website techniek noemen we ook onpage optimalisatie. Aangezien je 100% controle hebt over je eigen site heb je geen excuus dit niet goed op te laten zetten.

  • Server en hosting – een goede hosting geeft je website snelheid, uptime garantie en veiligheid tegen aanvallen
  • Website codering en cache – fouten in code wordt gestraft door Google, cache zorgt voor snelle weergave van je website
  • Meta data en sitemap – een goede titel en beschrijving vertelt je bezoekers en Google waar je pagina over gaat
  • Linkstructuur – cruciaal om te navigeren en onmiddellijk te vinden wat je zoekt op je website
  • Responsive en mobile ready – scoor op desktop, tablets en mobiele telefoons


  image


  image

  Gebruiksvriendelijk Design

  Links zijn de belangrijkste rank factor voor Google. Zorgen dat je site een kwalitatief en kwantitatief natuurlijk linkprofiel opbouwt noemen wij linkbuilding.

  • Interne links – zijn links tussen pagina’s binnen je eigen website, bijv. van je homepage naar je contactpagina
  • Externe links – zijn links die naar andere websites wijzen, zoals autoriteiten en bronnen
  • Local seo links – laten Google weten dat jij een geverifieerd bedrijf bent op een bepaalde locatie, Google Maps en Places bijv.
  • Social links – social media is een belangrijke factor geworden, onderschat dit niet
  • Backlinks – links van andere websites naar jouw website


  “Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent.”


  Betrouwbaar Online

  SEO geoptimaliseerde webteksten scoren bij zoekmachines, maar vooral bij je lezers. Geef de informatie die de lezer wil om de koopbereidheid te vergroten. “The most powerful element in advertising is the truth.”

  • Onderzoek – onze tekstschrijvers verdiepen zich eerst in jouw bedrijf, je doelgroep en de meest gezochte keywords
  • Oog voor detail – goede webteksten houden de aandacht bij het onderwerp. Kromme zinnen en spelvouten leiden af
  • Emotionele triggers – mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet. Wij gaan net even dieper
  • Activerende teksten – aandacht trekken, interesse wekken, verlangen creëren en vooral aanmoedigen tot actie
  • SEO copywriter – de laatste stap is zorgen dat de teksten ook daadwerkelijk gevonden worden in Google!


  image


  image

  Toekomstgericht

  Zoekmachine optimalisatie is een zeer arbeidsintensief continu proces. Echter, voor jou als afnemer telt het niet hoeveel werk er verzet is, jij wil meetbare resultaten voor je euro’s.

  • Onderzoek – wij zoeken uit op welke keywords het meest gezocht wordt en welke het meest gaan opleveren voor jou
  • Doelen stellen – na breed onderzoek i.c.m. 5 jaar ervaring kunnen wij realistische doelstellingen maken
  • Alles is meetbaar – wij kunnen je rankings meten voor alle keywords, in alle landen en op alle apparaten
  • Periodieke rapportage – maandelijks ontvang je een duidelijk overzicht van de behaalde resultaten
  • Rank Checker App – voor elite cliënten die op elk gewenst moment inzage willen in al hun Google rankings  Meer tijd

  besparen we voor jou zodat jij aandacht kunt besteden aan operationele bezigheden. Team Time2Choose neemt al je online marketingactiviteiten uit handen, als dat je voorkeur heeft.

  Meer plezier

  in je dagelijks werk omdat je nu resultaten ziet in plaats van obstakels. Je kunt weer doen wat je leuk vindt wetende dat een complete online strategie nauwkeurig uitgevoerd wordt.

  Meer rust

  door heldere communicatie en een transparante werkwijze die met je mee groeit. We lossen je complexe vraagstukken op en geven je er rust in de vorm van meetbare oplossingen voor terug.

  Meer geld

  is het ultieme einddoel van al onze klanten. Hoger in de zoekmachines, meer relevante bezoekers, betere conversie, brand recognition… uiteindelijk houden wij de score bij in Euro’s.