Doe eens sociaal
want iedereen doet het

Social Media Marketing

Ben je er klaar voor?

Het is tijd om te kiezen voor verandering.
Vul je gegevens in, wij nemen contact op.

Meer dan 10 miljoen Nederlanders hebben een Facebook account, ruim 7 miljoen gebruikt dagelijks Facebook. Meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een Instagram account en ruim 2 miljoen gebruiken de app dagelijks. Het mag duidelijk zijn dat Social Media niet meer is weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar hoe zet je als ondernemer Social Media in?

Marketing en psychologie hebben vele raakvlakken, dit komt bij Social Media marketing duidelijk naar voren. Aangezien Social Media geen formeel, maar een emotioneel karakter heeft. Dit wil zeggen dat mensen handelen op gevoel en daar liggen kansen voor oplettende marketeers. Wanneer mensen op gevoel handelen is de neiging tot impulsaankopen namelijk hoger.

De 4 voornaamste voordelen van Social Media marketing op een rij:


Bereik

Met meer dan 10 miljoen Facebook en ruim 4 miljoen Instagram gebruikers in Nederland biedt Social Media een gigantisch bereik. Je kunt je doelgroep zeer goed afbakenen en voor jouw relevante personen bereiken. Elk Social Media kanaal heeft eigen voordelen en doeleinden, bestaat jouw doelgroep bijvoorbeeld uit jongeren dan is het verstandig om je focus op Instagram te leggen. Bij Time2Choose stellen we slimme Social Media strategieën op, zodat jouw pagina’s zo snel en voordelig mogelijk een groot, relevant bereik hebben.

Reputatie

Een sterk vertegenwoordigd bedrijf op Social Media brengt allerlei voordelen met zich mee. Allereerst creëert een groot aantal volgers of likes (bereik) een vertrouwd gevoel, dit geeft namelijk aan dat je pagina iets biedt wat het waard is om je te volgen. Daarnaast zijn recensies een belangrijke factor geworden in de online marketing, een succesvolle Social Media strategie leidt tot positieve recensies wat je online reputatie versterkt. Veel online consumenten nemen recensies mee in hun koopbeslissing.

Interactie

Een ander uitzonderlijk voordeel van Social Media is het contact met klanten. Social Media is zo diep opgenomen in ons dagelijks leven dat veel klanten of potentiele klanten hun vragen willen kunnen stellen via Social Media ipv. een klantenservice. Dit biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om effectief klantenservice te verlenen, wat bij een goede hulpverlening in veel gevallen leidt tot een positieve klantervaring. En Social Media zou Social Media niet zijn als gebruikers hun ervaringen niet zouden delen. Een goede strategie voor klantcontact en service via Social Media staat aan de basis van de online aanwezigheid van je bedrijf. Wij van Time2Choose helpen je bij het ontwikkelen van deze strategie en versterken deze door middel van Social monitoring.

Consistentie

Ook bij Social Media marketing geldt: consistency is the key. Het consistent plaatsen van content zorgt ervoor dat je kanalen interessant en actueel blijven. Het is de manier om je bereik te behouden en te vergroten. Een actieve pagina zorgt tevens voor vertrouwen, potentiele klanten zien dat je nog steeds relevant bent. Consistentie van je Social Media kanalen is een tijdrovend proces die nooit stopt, besteed je Social Media onderhoud uit aan Time2Choose. Wij helpen je bij het inrichten van je lay-out, berichtenstructuur en zorgen dat er consistent afwisselende, relevante content wordt geplaatst zonder dat jij er tijd of moeite hoeft in te stoppen!

Waarom social media marketing belangrijk is


Wanneer je bedrijf een goede reputatie heeft op Social Media zijn klanten instaat om hierover te posten. Stel een klant is enorm gelukkig met zijn net aangeschafte product van jouw website, wanneer deze hier vervolgens een bericht over post krijgen we te maken met Social Proof. Social Proof is eigenlijk de moderne versie van mond-tot-mond reclame en is bewezen een van de belangrijkste beïnvloeders in het koopproces te zijn. Bij Time2Choose ontwikkelen we strategieën waarbij klanten worden gestimuleerd hun positieve ervaringen te delen om de naamsbekendheid van jouw bedrijf en/of product te vergroten.

De meeste mensen maken gebruik van Social Media, dit betekend dat deze mensen dus ook allemaal zijn te bereiken via Social Media. Het grote voordeel op Social is dat mensen allerlei persoonlijke informatie weggeven en je dus gemakkelijk een doelgroep kunt afbakenen.

Naamsbekendheid verhogen

Als je meer naamsbekendheid wilt is Social Media de manier om dit te realiseren. Door bijvoorbeeld een simpele like & deel actie kun je goedkoop enorm veel mensen bereiken.

Inzicht in doelgroep

Via Social Media kun je eenvoudig een doelgroep afbakenen. Als iemand jouw pagina volgt betekend dit dat deze enige affiniteit met je product of bedrijf heeft. Met behulp van Time2Choose kun je deze personen in zeer specifieke doelgroepen onderscheiden en deze op verschillende manieren benaderen.

Gepersonaliseerd adverteren

Met de opgestelde specifieke doelgroepen kun je gepersonaliseerde advertenties laten zien. Onze specialisten zorgen ervoor dat je advertenties alleen worden getoond aan de mensen die duidelijke raakvlakken hebben met jouw product of bedrijf zodat het advertentiebudget zo effectief mogelijk wordt gebruikt.

Sentiment Analyse

Via onze handige tools krijg je een duidelijk beeld hoe er online over jouw bedrijf/product wordt gesproken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van wat er goed gaat en waar verbeterpunten liggen.

Persoonlijk contact met je klanten

In een tijdperk waar klanten snel en eenvoudig informatie willen verkrijgen is Social Media de manier om de klant in zijn behoefte te voorzien. Via Facebook Messenger of Instagram Direct Message kunnen klanten simpele vragen stellen zonder moeite. Tevens is dit voor bedrijven een kans om onduidelijkheden en koopbezwaren weg te nemen of klachten te behandelen.

 

Bedien klanten gemakkelijker, verkrijg waardevolle informatie en vergroot je naamsbekendheid met Social Media marketing van Time2Choose!

 Waarom jij voor social media marketing van Time2Choose kiest


Online marketing is onze business, en dat nemen we heel serieus. Wanneer je je Social Media uitbesteedt aan Time2Choose gaan we grondig te werk. Nog voordat we beginnen doen wij intensief onderzoek naar je bedrijf, producten, markt, concurrenten en doelgroep. Vervolgens gaan we op basis van jouw wensen een strategie opstellen, hierbij komen aspecten kijken als: Lay-out, berichtenstructuur, acties, woordgebruik (formeel of informeel), content enzovoorts.

Deze Social Media strategie zullen we aan jouw presenteren, jij hebt uiteraard het laatste woord.

Wanneer een strategie is opgesteld (en goedgekeurd door jou) zal deze worden toegepast. Als eerste zullen we de pagina’s een aantrekkelijk uiterlijk geven en relevante content toevoegen. Vervolgens zullen onze specialisten de focus leggen op het vergroten van het bereik. Naast het vergroten van het bereik zoeken wij constant naar kansen en ondersteunen we je bij het klantcontact via Social Media.

Bij Time2Choose gaan we goed doordacht te werk. We werken stap voor stap aan onze strategie en maken geen loze beloftes. Onze focus ligt op intensieve en langdurige klantrelaties en dit realiseren we door realistische doelen te stellen en onze beloftes waar te maken.

 • Niche exclusiviteit gegarandeerd
 • Ruim 6 jaar ervaring
 • Lokaal, landelijk en internationaal
 • Vast contactpersoon
 • Optimalisatie van websites én webshopsFacebook Marketing

Om Facebook succesvol in te zetten als marketinginstrument draait het om kennis, creativiteit en regelmaat. ons je Facebook beheren en geniet zorgeloos van online succes!

 • Design & optimalisatie – Aanmaken/inrichten Business Page. Optimaliseren met profiel- en cover foto, bedrijfsinformatie, berichtenstructuur en links.
 • Website integratie – Koppel je Facebook aan je website via API en/of voor extra interactie.
 • Content marketing – Plaatsen van relevante content gericht op emotionele triggers voor ten opzichte van het aankoopproces.
 • Webcare – Een team staat paraat tijdens kantooruren vragen van je volgers beantwoord via bijvoorbeeld Facebook Messenger.
 • Doelgroep afbakenen – Onderscheid specifieke doelgroepen op basis van interesses, beroep, leeftijd, geslacht etc.
 • Facebook adverteren –Vergroten van je bereik, promotie van content, product, merk, website en bedrijf met meetbare ROI.


image


image

Instagram Marketing

Instagram heeft een grote invloed op de jeugd en kent vele Social influencers. De app richt zich vooral op visuele media met een groot potentieel bereik. Vooral voor het bereiken van ‘jongere’ mensen is Instagram zeer geschikt.

 • Design & optimalisatie – Aanmaken/inrichten Instagram account. Optimaliseren met profiel foto, bedrijfsinformatie, content met aandacht voor je feed en links in biografie.
 • Website integratie – Instagram widget op je website als portfolio of galerie voor extra exposure en interactie.
 • Content marketing – Plaatsen van relevante content gericht op emotionele triggers ten opzicht van het aankoopproces.
 • Webcare – een klantenservice team staat paraat tijdens kantooruren om reacties te screenen en moderaten.
 • Instagram adverteren – Vergroten van je bereik, promotie van content, product, merk, website en bedrijf met meetbare ROI.


“Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent.”


Video Marketing

Online video is een van de meest krachtige media dat traditionele media ernstig ontwricht heeft. Denk bijv. aan vloggers, onze nieuwe influencers. We werken met YoutubeVimeo en Facebook Video.

 • Design en optimalisatie – Optimaliseren van Youtube en Vimeo in huisstijl met bedrijfsinformatie en links.
 • Advisering – We bieden advies en richtlijnen over wat je doelgroep wil zien EN wat Youtube wil zien in video’s.
 • Content distributie – SEO zit in ons bloed, voor en tijdens het uploaden zorgen wij dat Google je video omarmt.
 • Webcare – Videosites staan bekend om “ongefilterde” reacties. Wij controleren dit en beschermen je reputatie.
 • Youtube adverteren – Onderdeel van Google Ads, adverteren leidt tot meer exposure, website bezoekers, leads en sales.


image


image

Google

Bij Social media denk je niet direct aan Google. Wij besteden er speciale aandacht aan omdat we Google graag te vriend houden. “Social” media van Google zijn GooglePlus, Maps, Places, Blogger. Ook accounts bij Webmaster Tools, Analytics en Search Console rekenen we hier mee.

 • Design en optimalisatie – optimalisatie is extra belangrijk, een overeenkomend, aanvullend online bedrijfsprofiel bevorderd je Google ranking aanzienlijk.
 • Website integratie – Zorgen dat je website zich houdt aan de kwaliteitsrichtlijnen van Google.
 • Content marketing – Creatie en distributie van content gericht op emotionele triggers ten opzichte van het aankoopproces.
 • Webcare –We blijven constant je profielen scannen en controleren wat gebruikers over je schrijven.
 • Social Media Marketing – voor Google bieden we aan in combinatie met zoekmachine optimalisatie (SEO).

 Meer tijd

besparen we voor jou zodat jij aandacht kunt besteden aan operationele bezigheden. Team Time2Choose neemt al je online marketingactiviteiten uit handen, als dat je voorkeur heeft.

Meer plezier

in je dagelijks werk omdat je nu resultaten ziet in plaats van obstakels. Je kunt weer doen wat je leuk vindt wetende dat een complete online strategie nauwkeurig uitgevoerd wordt.

Meer rust

door heldere communicatie en een transparante werkwijze die met je mee groeit. We lossen je complexe vraagstukken op en geven je er rust in de vorm van meetbare oplossingen voor terug.

Meer geld

is het ultieme einddoel van al onze klanten. Hoger in de zoekmachines, meer relevante bezoekers, betere conversie, brand recognition… uiteindelijk houden wij de score bij in Euro’s.