Doe eens sociaal
want iedereen doet het

Social Media uitbesteden

Ben je er klaar voor?

Het is tijd om te kiezen voor verandering.
Vul je gegevens in, wij nemen contact op.

Waarom zou je het beheer van je social media uitbesteden? Je maakt gebruik van de kennis en ervaring van een online specialist. Door  effectieve communicatie met één contactpersoon wordt periodiek relevante, professionele content gecreëerd en gedistribueerd om jouw klanten te boeien en te binden.

Zie je regelmatig berichten voorbij komen van je concurrenten? Wil je het nog beter doen dan zij? Het is tijd om te kiezen voor een betrouwbare partij die met je meedenkt. Die jou bedrijfsvoering actief vertaald in een concreet uitvoerbaar plan. Social media is een onderdeel van je elite internet marketing strategie.

De 4 voornaamste redenen waarom MKB’ers hun social media uitbesteden:


Consistentie

Zonder twijfel de grootste uitdaging van ondernemers, het consistent implementeren van de social media marketing strategie. De frequentie van nieuwe berichten is afhankelijk van je niche, doelgroep en platform. Maar consistent aanwezig zijn is een must. Jouw persoonlijke social media manager regelt dit voortaan

Reputatie

Online reviews en beoordelingen zijn vaak doorslaggevend voor mensen die nog onbekend zijn met je bedrijf. Positieve klantervaringen van anderen zorgen voor social proof. De reputatie van je bedrijf is voor iedereen online vindbaar en het is van levensbelang om die reputatie hoog te houden en te beschermen tegen negativiteit

Interactie

Social media uitbesteden betekend niet dat je je identiteit opgeeft of direct contact met klanten mist. De eerste lijn kan opgevangen worden door ons bureau zodat jouw klanten tijdens kantoor uren snel reactie krijgen en zich gehoord voelen. Voor meer dan algemene vragen verwijzen we door naar de aangewezen persoon of afdeling

Bereik

Naamsbekendheid, branding, klanttevredenheid, klantenbinding. Dat zijn de doelen waar social media uitermate geschikt voor zijn en waarvoor je effectief en kosten efficiënt kunt adverteren. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Youtube zijn de platformen waar Nederlanders het meeste van hun online tijd besteden

Waarom een social media bureau inhuren?


Wanneer je bedrijf een goede reputatie heeft op Social Media zijn klanten instaat om hierover te posten. Stel een klant is enorm gelukkig met zijn net aangeschafte product van jouw website, wanneer deze hier vervolgens een bericht over post krijgen we te maken met Social Proof. Social Proof is eigenlijk de moderne versie van mond-tot-mond reclame en is bewezen een van de belangrijkste beïnvloeders in het koopproces te zijn. Bij Time2Choose ontwikkelen we strategieën waarbij klanten worden gestimuleerd hun positieve ervaringen te delen om de naamsbekendheid van jouw bedrijf en/of product te vergroten.

De meeste mensen maken gebruik van Social Media, dit betekend dat deze mensen dus ook allemaal zijn te bereiken via Social Media. Het grote voordeel op Social is dat mensen allerlei persoonlijke informatie weggeven en je dus gemakkelijk een doelgroep kunt afbakenen.

Naamsbekendheid verhogen

Als je meer naamsbekendheid wilt is Social Media de manier om dit te realiseren. Door bijvoorbeeld een simpele like & deel actie kun je goedkoop enorm veel mensen bereiken.

Inzicht in doelgroep

Via Social Media kun je eenvoudig een doelgroep afbakenen. Als iemand jouw pagina volgt betekend dit dat deze enige affiniteit met je product of bedrijf heeft. Met behulp van Time2Choose kun je deze personen in zeer specifieke doelgroepen onderscheiden en deze op verschillende manieren benaderen.

Gepersonaliseerd adverteren

Met de opgestelde specifieke doelgroepen kun je gepersonaliseerde advertenties laten zien. Onze specialisten zorgen ervoor dat je advertenties alleen worden getoond aan de mensen die duidelijke raakvlakken hebben met jouw product of bedrijf zodat het advertentiebudget zo effectief mogelijk wordt gebruikt.

Sentiment Analyse

Via onze handige tools krijg je een duidelijk beeld hoe er online over jouw bedrijf/product wordt gesproken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van wat er goed gaat en waar verbeterpunten liggen.

Persoonlijk contact met je klanten

In een tijdperk waar klanten snel en eenvoudig informatie willen verkrijgen is Social Media de manier om de klant in zijn behoefte te voorzien. Via Facebook Messenger of Instagram Direct Message kunnen klanten simpele vragen stellen zonder moeite. Tevens is dit voor bedrijven een kans om onduidelijkheden en koopbezwaren weg te nemen of klachten te behandelen.

 

Bedien klanten gemakkelijker, verkrijg waardevolle informatie en vergroot je naamsbekendheid met Social Media marketing van Time2Choose!

 Waarom social media uitbesteden aan Time2Choose?


Online marketing is onze business, en dat nemen we heel serieus. Wanneer je je Social Media uitbesteedt aan Time2Choose gaan we grondig te werk. Nog voordat we beginnen doen wij intensief onderzoek naar je bedrijf, producten, markt, concurrenten en doelgroep. Vervolgens gaan we op basis van jouw wensen een strategie opstellen, hierbij komen aspecten kijken als: Lay-out, berichtenstructuur, acties, woordgebruik (formeel of informeel), content enzovoorts.

Deze Social Media strategie zullen we aan jou presenteren, jij hebt uiteraard het laatste woord.

Wanneer een strategie is opgesteld (en goedgekeurd door jou) zal deze worden toegepast. Als eerste zullen we de pagina’s een aantrekkelijk uiterlijk geven en relevante content toevoegen. Vervolgens zullen onze specialisten de focus leggen op het vergroten van het bereik. Naast het vergroten van het bereik zoeken wij constant naar kansen en ondersteunen we je bij het klantcontact via Social Media.

Bij Time2Choose gaan we goed doordacht te werk. We werken stap voor stap aan onze strategie en maken geen loze beloftes. Onze focus ligt op intensieve en langdurige klantrelaties en dit realiseren we door realistische doelen te stellen en onze beloftes waar te maken.

 • Eén vaste social media manager
 • Consistent in stijl en frequentie
 • Lokaal, landelijk en internationaal
 • Professioneel en betrokken
 • Optimalisatie van account
 • Altijd up to date
 • Geen onverwachte kosten
 • Maatwerk i.p.v. confectie


Facebook Marketing

Om Facebook succesvol in te zetten als marketinginstrument draait het om kennis, creativiteit en regelmaat. ons je Facebook beheren en geniet zorgeloos van online succes!

 • Design & optimalisatie – Aanmaken/inrichten Business Page. Optimaliseren met profiel- en cover foto, bedrijfsinformatie, berichtenstructuur en links.
 • Website integratie – Koppel je Facebook aan je website via API en/of voor extra interactie.
 • Content marketing – Plaatsen van relevante content gericht op emotionele triggers voor ten opzichte van het aankoopproces.
 • Webcare – Een team staat paraat tijdens kantooruren vragen van je volgers beantwoord via bijvoorbeeld Facebook Messenger.
 • Doelgroep afbakenen – Onderscheid specifieke doelgroepen op basis van interesses, beroep, leeftijd, geslacht etc.
 • Facebook adverteren –Vergroten van je bereik, promotie van content, product, merk, website en bedrijf met meetbare ROI.


facebook marketing


instagram marketing

Instagram Marketing

Instagram heeft een grote invloed op de jeugd en kent vele Social influencers. De app richt zich vooral op visuele media met een groot potentieel bereik. Vooral voor het bereiken van ‘jongere’ mensen is Instagram zeer geschikt.

 • Design & optimalisatie – Aanmaken/inrichten Instagram account. Optimaliseren met profiel foto, bedrijfsinformatie, content met aandacht voor je feed en links in biografie.
 • Website integratie – Instagram widget op je website als portfolio of galerie voor extra exposure en interactie.
 • Content marketing – Plaatsen van relevante content gericht op emotionele triggers ten opzicht van het aankoopproces.
 • Webcare – een klantenservice team staat paraat tijdens kantooruren om reacties te screenen en moderaten.
 • Instagram adverteren – Vergroten van je bereik, promotie van content, product, merk, website en bedrijf met meetbare ROI.


“Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent.”


Video Marketing

Online video is een van de meest krachtige media dat traditionele media ernstig ontwricht heeft. Denk bijv. aan vloggers, onze nieuwe influencers. We werken met YoutubeVimeo en Facebook Video.

 • Design en optimalisatie – Optimaliseren van Youtube en Vimeo in huisstijl met bedrijfsinformatie en links.
 • Advisering – We bieden advies en richtlijnen over wat je doelgroep wil zien EN wat Youtube wil zien in video’s.
 • Content distributie – SEO zit in ons bloed, voor en tijdens het uploaden zorgen wij dat Google je video omarmt.
 • Webcare – Videosites staan bekend om “ongefilterde” reacties. Wij controleren dit en beschermen je reputatie.
 • Youtube adverteren – Onderdeel van Google Ads, adverteren leidt tot meer exposure, website bezoekers, leads en sales.
google serp

Google

Bij Social media denk je niet direct aan Google. “Social” media van Google zijn o.a. GMB, Maps, en Blogger. Ook accounts bij Analytics, Merchant Center en Search Console rekenen we mee.

 • Design en optimalisatie – optimalisatie is extra belangrijk, een overeenkomend, aanvullend online bedrijfsprofiel bevorderd je Google ranking aanzienlijk.
 • Website integratie – Zorgen dat je website zich houdt aan de kwaliteitsrichtlijnen van Google.
 • Content marketing – Creatie en distributie van content gericht op emotionele triggers ten opzichte van het aankoopproces.
 • Webcare –We blijven constant je profielen scannen en controleren wat gebruikers over je schrijven.
 • Social Media Marketing – voor Google bieden we aan in combinatie met zoekmachine optimalisatie (SEO).

 Meer tijd

besparen we voor jou zodat jij aandacht kunt besteden aan operationele bezigheden. Team Time2Choose neemt al je online marketingactiviteiten uit handen, als dat je voorkeur heeft.

Meer plezier

in je dagelijks werk omdat je nu resultaten ziet in plaats van obstakels. Je kunt weer doen wat je leuk vindt wetende dat een complete online strategie nauwkeurig uitgevoerd wordt.

Meer rust

door heldere communicatie en een transparante werkwijze die met je mee groeit. We lossen je complexe vraagstukken op en geven je er rust in de vorm van meetbare oplossingen voor terug.

Meer geld

is het ultieme einddoel van al onze klanten. Hoger in de zoekmachines, meer relevante bezoekers, betere conversie, brand recognition… uiteindelijk houden wij de score bij in Euro’s.