Doe eens sociaal
want iedereen doet het

Social Media uitbesteden

  GOED GEVONDEN

  Nu is het tijd om te kiezen voor actie.
  Vul je gegevens in voor een vrijblijvend gesprek.

  Waarom zou je het beheer van je social media uitbesteden? Je maakt gebruik van de kennis en ervaring van een online specialist. Door effectieve communicatie met één contactpersoon wordt periodiek relevante, professionele content gecreëerd en gedistribueerd om jouw klanten te boeien en te binden.

  Zie je regelmatig berichten voorbij komen van je concurrenten? Wil je het nog beter doen dan zij? Het is tijd om te kiezen voor een betrouwbare partij die met je meedenkt. Die jou bedrijfsvoering actief vertaald in een concreet uitvoerbaar plan. Social media is een onderdeel van je elite internet marketing strategie.

  De 4 voornaamste redenen waarom MKB’ers hun social media uitbesteden:


  Consistentie

  Zonder twijfel de grootste uitdaging van ondernemers, het consistent implementeren van de social media marketing strategie. De frequentie van nieuwe berichten is afhankelijk van je niche, doelgroep en platform. Maar consistent aanwezig zijn is een must. Jouw persoonlijke social media manager regelt dit voortaan

  Reputatie

  Online reviews en beoordelingen zijn vaak doorslaggevend voor mensen die nog onbekend zijn met je bedrijf. Positieve klantervaringen van anderen zorgen voor social proof. De reputatie van je bedrijf is voor iedereen online vindbaar en het is van levensbelang om die reputatie hoog te houden en te beschermen tegen negativiteit

  Interactie

  Social media uitbesteden betekent niet dat je je identiteit opgeeft of direct contact met klanten mist. De eerste lijn kan opgevangen worden door ons bureau zodat jouw klanten tijdens kantooruren snel reactie krijgen en zich gehoord voelen. Voor meer dan algemene vragen verwijzen we door naar de aangewezen persoon of afdeling

  Bereik

  Naamsbekendheid, branding, klanttevredenheid, klantenbinding. Dat zijn de doelen waar social media uitermate geschikt voor zijn en waarvoor je effectief en kosten efficiënt kunt adverteren. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Youtube zijn de platformen waar Nederlanders het meeste van hun online tijd besteden

  Waarom een social media bureau inhuren?


  Heb je een fysieke winkel met een servicegebied?
  Heb je een webshop en verkoop je aan consumenten door heel Nederland?
  Verkoop je diensten of producten?
  Is je doelgroep particulier (B2C) of zakelijk (B2B)?

  Zoals je zelf al aanvoelde is niet elk platform even geschikt voor elk doel. Maar voor elk doel is een geschikt platform. Jouw specifieke doel is de leidraad voor een op maat gemaakte strategie en bijbehorende campagnes.

  Als ondernemer weet jij dat tijd kostbaar is. En je wilt dat jouw unieke kwaliteiten optimaal benut worden. Daarnaast geloof je dat je het best andere mensen ook kan laten doen waar zij goed in zijn.

  Specifieke taken vertrouw je toe aan specialisten. Je glazenwasser, je kapper, je accountant, je social media specialist.

  Je kan het allemaal prima zelf doen, maar is dat de beste besteding van jouw tijd? Of kan je andere activiteiten uitvoeren die meer impact hebben op het succes van je onderneming? Voor alle succesvolle ondernemers is het antwoord volmondig “ja!”.

  Profiteer van de toegang tot professionele tools voor efficiënte en effectieve social media communicatie en bouw je naamsbekendheid, klantloyaliteit en reputatie.


  social media uitbesteden

  Waarom social media uitbesteden aan Time2Choose?


  Wij hebben één missie: content creëren dat werkt.

  En vandaag de dag betekend dat veel meer dan simpelweg bedrijfsdoelen behalen. Past het binnen het budget? Lukt het binnen de gewenste tijd? Werkt het met doelgroep segmentatie? Welke platformen zijn het meest geschikt?

  Bedrijven hebben tegenwoordig geen tekort aan eisen. En dat vinden we prima. Want wij geloven dat de lat zo hoog mogelijk moet liggen. Het gaat om jouw imago, jouw merk, jouw reputatie.

  En met een team van uiterst creatieve specialisten op het gebied van grafisch ontwerp, copywriting, videografie, audiotechniek en story-telling zijn wij in staat om fantastische productie te leveren voor elk platform. Binnen jouw budget.

  Gecombineerd met naadloze integratie van overige kanalen binnen je elite internet marketing strategie kun je rekenen op de beste content ondersteund door intelligente doelgroep targetting, real-time analytics en je vermijdt onnodige advertentie kosten.

  • Eén vaste social media manager
  • Consistent in stijl en frequentie
  • Lokaal, landelijk en internationaal
  • Professioneel en betrokken
  • Optimalisatie van account
  • Altijd up to date
  • Geen onverwachte kosten
  • Maatwerk i.p.v. confectie


  Facebook Marketing

  Facebook succesvol inzetten als marketinginstrument draait om kennis, creativiteit en regelmaat. Besteedt je Facebook beheer uit en geniet zorgeloos van online succes!

  • Onpage optimalisatie: Business Page optimaliseren met foto/video, bedrijfsinformatie, berichten en links.
  • Website integratie: Koppel Facebook aan je website via API voor extra interactie en exposure of remarketing via tracking pixel.
  • Content marketing: Plaatsen van relevante, interessante content gericht op het behalen van bedrijfsdoelen.
  • Webcare: Eerste directe aanspreekpunt via Facebook Messenger of op je Bedrijfspagina tijdens kantooruren.
  • Targetting: Segmenteer advertenties op specifieke doelgroepen op basis van interesses, beroep, leeftijd, geslacht en veel meer.
  • Facebook Ads: Vergroot het bereik van je merk en communicatie via adverteren in FB op pc en mobiel, Messenger en Instagram.


  facebook marketing  instagram ads


  Instagram Marketing

  Instagram heeft een grote invloed op de jeugd en kent vele Social influencers. De app richt zich vooral op visuele media met een groot potentieel bereik. Vooral voor het bereiken van ‘jongere’ mensen is Instagram zeer geschikt.

  • Onpage optimalisatie: Optimaliseren Instagram Business account met profiel foto, bedrijfsinformatie en klikbare link in biografie.
  • Website integratie: Instagram widget op je website als portfolio of galerie voor extra exposure en interactie.
  • Content marketing: Plaatsen van relevante, interessante grafische content gericht op het behalen van bedrijfsdoelen.
  • Webcare: Een klantenservice team staat paraat tijdens kantooruren om reacties te screenen en moderaten.
  • Instagram Ads: Vergroot je bereik met promotie van content, product, merk en website, inclusief rapportage.


  “Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent.”


  Video Marketing

  Online video heeft traditionele televisie ernstig ontwricht en in steeds meer doelgroepen vervangen. Vloggers zijn onze nieuwe influencers. We werken met Youtube, Vimeo en Facebook Video.

  • Design en optimalisatie: Optimaliseren van Youtube en Vimeo in huisstijl met bedrijfsinformatie en links.
  • Advisering: We bieden advies en richtlijnen over wat je doelgroep wil zien én wat Youtube wil zien in video’s.
  • Content creatie: Creëren van relevante, interessante video content gericht op het behalen van bedrijfsdoelen.
  • Webcare: Videosites staan bekend om “ongefilterde” reacties. Wij controleren dit en beschermen je reputatie.
  • Youtube adverteren: Onderdeel van Google Ads, adverteren leidt tot meer exposure, website bezoekers, leads en sales.
  Google op mobiel


  Google

  “Social media” van Google zijn o.a. Google MijnBedrijf, Maps, en Blogger. Accounts bij Analytics, Merchant Center en Search Console zijn geen social media, maar onmisbaar voor je online succes.

  • Onpage optimalisatie: Compleet, correct en actueel gevulde online Google bedrijfsprofielen bevorderen je zichtbaarheid in Google.
  • Website integratie: Zorgen dat je website zich houdt aan de kwaliteitsrichtlijnen van Google.
  • Content marketing: Creëren van relevante, interessante content gericht op het behalen van bedrijfsdoelen.
  • Webcare: We blijven constant je profielen scannen en controleren wat bezoekers over je bedrijf schrijven.
  • Ondersteuning: Voor Google zijn overlappend met overige diensten binnen de elite internet marketing strategie.

     Meer tijd

  besparen we voor jou zodat jij aandacht kunt besteden aan operationele bezigheden. Team Time2Choose neemt al je online marketingactiviteiten uit handen, als dat je voorkeur heeft.

  Meer plezier

  in je dagelijks werk omdat je nu resultaten ziet in plaats van obstakels. Je kunt weer doen wat je leuk vindt wetende dat een complete online strategie nauwkeurig uitgevoerd wordt.

  Meer rust

  door heldere communicatie en een transparante werkwijze die met je mee groeit. We lossen je complexe vraagstukken op en geven je er rust in de vorm van meetbare oplossingen voor terug.

  Meer geld

  is het ultieme einddoel van al onze klanten. Hoger in de zoekmachines, meer relevante bezoekers, betere conversie, brand recognition… uiteindelijk houden wij de score bij in Euro’s.