Time2Choose bestaat 10 jaar!

Graag wil ik mijn dankbaarheid uitspreken naar al mijn klanten, het vertrouwen dat jullie in mij hebben is het belangrijkst voor mij. Daarnaast de partners met wie ik kan sparren en samenwerken om die goede resultaten te behalen. En natuurlijk de mensen in mijn privésfeer die me met beide voeten op de grond houden als het hard gaat en onuitputbaar motiveren door te gaan wanneer het moeilijk is.

In 2012 ben ik begonnen aan het avontuur om zelfstandig mijn vaardigheden aan te bieden om middels online marketing meerwaarde te creëren voor bestaande ondernemers. Dit bereik ik via een combinatie van strategisch marktonderzoek, inbound marketing en push marketing, bijgestaan en bijgestuurd door data en feedback.

In de praktijk is dat vertaald in diensten als zoekmachine optimalisatie, online adverteren en social media marketing. In het afgelopen decennium is er veel veranderd in het online landschap qua acceptatie en adoptie. Zowel bij consumenten als bedrijven. Waar ik in het begin van mijn carrière nog moest uitleggen waarom je zichtbaar moet zijn op het internet als bedrijf en waarom ik ervoor betaald werd, kent tegenwoordig iedereen wel een online marketeer in zijn of haar omgeving.

Om mijn positie in de markt te rechtvaardigen heb ik een balans gezocht tussen high-end marketing bureau’s en inhouse marketing specialist(en). Hierdoor krijg je de betrouwbaarheid, consistentie in communicatie en betrokkenheid van een inhouse marketing medewerker met de autonomie, kennis en frisse blik van een agency.

Ook merk ik dat ondernemers klikken met ondernemers en graag samenwerken als partners in plaats van in een traditioneel werkgever/werknemer verband in deze context. Je wilt als opdrachtgever schakelen met iemand die je begrijpt en met “skin in the game”. Ik zeg dan ook vaak, jouw succes IS mijn succes.

time2choose 10 jaar zino ostendorfOm die positie te behalen heb ik de eerste 3 jaar mijn eigen tijd geïnvesteerd om meetbare resultaten te behalen voor de ondernemers die mij een kans wilden geven. Met deze behaalde resultaten kon ik vervolgens mijn bekwaamheid aantonen bij nieuwe prospects.

Daarnaast heb ik veel tijd geïnvesteerd in (zelf)educatie en autoriteit. Een belangrijk doel was bijvoorbeeld Google Partner worden in 2016. Hiervoor moet je middels (jaarlijkse) certificeringen adequate en actuele kennis van zaken bewijzen te hebben op het gebied van online adverteren. Als harde voorwaarde moet je meer dan € 10.000,- per 90 dagen aan advertentiebudget onder beheer hebben. Voor al mijn cliënten is een aantoonbaar bovengemiddelde prestatiescore behouden over een langere periode vereist voor acceptatie in het Google Partner programma.

Time2Choose is sinds 2019 aangesloten bij het IAB, inmiddels samengevoegd met VEA en omgedoopt tot VIA Nederland. VIA is onderdeel van het Europese EACA en internationale IAB netwerk. Deze branchevereniging van het digitale landschap vertegenwoordigt meer dan 250 leden in Nederland, waaronder adverteerders, media-, reclame-, communicatiebureaus, ad-techplatformen, exploitanten en uitgevers.

Het internet is grenzeloos, maar regionale betrokkenheid is ook erg belangrijk voor mij persoonlijk. Zo is Time2Choose verbonden met VOS, Vereniging Ondernemend Sneek. De komende jaren wordt het Fries Scheepvaartmuseum gesteund en wil ik me concentreren op de gehele bedrijfsvoering klimaatneutraal of klimaatpositief maken middels compensatie via stichting Trees for All.

time2choose buiten

Terugkijkend naar 10 jaar Time2Choose voelt het alsof ik pas net begonnen ben. En ik realiseer me nu meer dan ooit, dat de reis belangrijker is dan het doel. Ik ben benieuwd wat deze reis me de komende jaren zal brengen.

Time2Choose logo redesign

Logo redesign: identiteit en positionering

In voorbereiding op het 12,5 jarig bestaan in juli 2024 vond ik het tijd om het beeldmerk, onveranderd sinds inceptie, te herevalueren. Past het nog […]
Lees verder...
Zwarteweg 4 Sneek Time2Choose

Time2Choose is verhuisd

Sneek – Online marketing bureau Time2Choose is per 1 juli 2023 verhuisd naar de Zwarteweg 4. Het bedrijfsverzamelgebouw is uniek gelegen aan de gracht van […]
Lees verder...
google tag manager

Vacature: Online Marketeer (Junior/Medior)

Vacature: Online Marketeer (Junior/Medior) bij Time2Choose in Sneek Locatie: Sneek, Nederland Over Time2Choose: Time2Choose is een online marketing bureau gevestigd in het prachtige Sneek, dat […]
Lees verder...

Time2Choose bestaat 10 jaar!

Graag wil ik mijn dankbaarheid uitspreken naar al mijn klanten, het vertrouwen dat jullie in mij hebben is het belangrijkst voor mij. Daarnaast de partners […]
Lees verder...