IAB Nederland

Time2Choose sluit zich aan bij IAB Nederland

IAB Nederland is de branchevereniging voor digital advertising en marketing innovatie. IAB versnelt de digitale groei en levert een structurele bijdrage aan de kwalitatieve ontwikkeling van de markt.

Wat is het IAB?

Het Interactive Advertising Bureau (IAB) is een internationaal begrip in de digitale industrie, gericht op het versterken van digitale industrieën.

IAB Nederland is dé onafhankelijke branchevereniging voor digital advertising en marketinginnovatie. Aan de ruim 200 adverteerders, mediabureaus, uitgevers, technologieleveranciers en creatieve bureaus die zijn aangesloten, worden inzichten, kennis en een netwerk geboden.

Dit doen ze door samen met ons ontwikkelingen en trends in de markt te duiden en waar mogelijk standaardisering, wetgeving en (zelf)regulering mede te bepalen of te beïnvloeden.

Waarom Time2Choose kiest voor IAB Nederland

Sinds 2012 is de missie van Time2Choose “continu bouwen aan duurzame relaties door elk contactmoment waarde te leveren.” Ondernemers waarderen deze insteek en voelen een mate van betrokkenheid die bij grotere marketing bureaus kan ontbreken.

Als je als ondernemer marketing activiteiten uitbesteed en toevertrouwd aan een digitale partner als Time2Choose, gaat die betrokkenheid niet ten koste van kwaliteit, kennis en resultaat.

Deelname aan IAB Nederland biedt een platform om kennis te delen en samenwerkingen tot stand te brengen met de grootste namen van de industrie.

Met gepaste trots mag gezegd worden dat Time2Choose – elite internet marketing nu één van die 200 partijen is.

IAB leden

Wat heb jij als cliënt aan deze ontwikkeling?

Heel leuk zo’n logo op de website, maar er zijn natuurlijk ook concrete voordelen voor jou als cliënt.

Research & Development

Dankzij origineel onderzoek van IAB Nederland en kennisdeling tussen leden heb jij indirect toegang tot informatie die beschikbaar is voor de top van de markt. Wij maken de vertaalslag om van deze bevindingen praktisch uitvoerbare strategieën op maat aan te bieden.

Denk hierbij aan onderdelen als:

Regulering

IAB Nederland en haar partners streven naar een inrichting van de industrie die beneficiair is voor alle betrokken partijen. Gesprekken tussen ondernemers, overheid en consumenten leiden tot standaardisering van data metingen en (ethische) gedragscodes middels zelfregulering en wetgeving op het gebied van privacy bijvoorbeeld.

Alles met als gezamenlijk doel om het vertrouwen te behouden en te laten groeien om de digitale industrie als geheel tot een sociaal en commercieel ideaal te sturen. Jij kunt erop vertrouwen dat dit online marketing bureau investeert in kennis en lange termijn relaties waardoor je, hopelijk, met een ander gevoel een nieuwe relatie aangaat.

Samenwerken en netwerken

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een samenwerking met jouw onderneming en wat we samen kunnen bereiken? Bel of mail voor een vrijblijvend verkennend gesprek.


Time2Choose logo redesign

Logo redesign: identiteit en positionering

In voorbereiding op het 12,5 jarig bestaan in juli 2024 vond ik het tijd om het beeldmerk, onveranderd sinds inceptie, te herevalueren. Past het nog […]
Lees verder...
Zwarteweg 4 Sneek Time2Choose

Time2Choose is verhuisd

Sneek – Online marketing bureau Time2Choose is per 1 juli 2023 verhuisd naar de Zwarteweg 4. Het bedrijfsverzamelgebouw is uniek gelegen aan de gracht van […]
Lees verder...
google tag manager

Vacature: Online Marketeer (Junior/Medior)

Vacature: Online Marketeer (Junior/Medior) bij Time2Choose in Sneek Locatie: Sneek, Nederland Over Time2Choose: Time2Choose is een online marketing bureau gevestigd in het prachtige Sneek, dat […]
Lees verder...

Time2Choose bestaat 10 jaar!

Graag wil ik mijn dankbaarheid uitspreken naar al mijn klanten, het vertrouwen dat jullie in mij hebben is het belangrijkst voor mij. Daarnaast de partners […]
Lees verder...