IAB Nederland

Time2Choose sluit zich aan bij IAB Nederland

IAB Nederland is de branchevereniging voor digital advertising en marketing innovatie. IAB versnelt de digitale groei en levert een structurele bijdrage aan de kwalitatieve ontwikkeling van de markt.

Wat is het IAB?

Het Interactive Advertising Bureau (IAB) is een internationaal begrip in de digitale industrie, gericht op het versterken van digitale industrieën.

IAB Nederland is dé onafhankelijke branchevereniging voor digital advertising en marketinginnovatie. Aan de ruim 200 adverteerders, mediabureaus, uitgevers, technologieleveranciers en creatieve bureaus die zijn aangesloten, worden inzichten, kennis en een netwerk geboden.

Dit doen ze door samen met ons ontwikkelingen en trends in de markt te duiden en waar mogelijk standaardisering, wetgeving en (zelf)regulering mede te bepalen of te beïnvloeden.

Waarom Time2Choose kiest voor IAB Nederland

Sinds 2012 is de missie van Time2Choose “continu bouwen aan duurzame relaties door elk contactmoment waarde te leveren.” Ondernemers waarderen deze insteek en voelen een mate van betrokkenheid die bij grotere marketing bureaus kan ontbreken.

Als je als ondernemer marketing activiteiten uitbesteed en toevertrouwd aan een digitale partner als Time2Choose, gaat die betrokkenheid niet ten koste van kwaliteit, kennis en resultaat.

Deelname aan IAB Nederland biedt een platform om kennis te delen en samenwerkingen tot stand te brengen met de grootste namen van de industrie.

Met gepaste trots mag gezegd worden dat Time2Choose – elite internet marketing nu één van die 200 partijen is.

IAB leden

Wat heb jij als cliënt aan deze ontwikkeling?

Heel leuk zo’n logo op de website, maar er zijn natuurlijk ook concrete voordelen voor jou als cliënt.

Research & Development

Dankzij origineel onderzoek van IAB Nederland en kennisdeling tussen leden heb jij indirect toegang tot informatie die beschikbaar is voor de top van de markt. Wij maken de vertaalslag om van deze bevindingen praktisch uitvoerbare strategieën op maat aan te bieden.

Denk hierbij aan onderdelen als:

Regulering

IAB Nederland en haar partners streven naar een inrichting van de industrie die beneficiair is voor alle betrokken partijen. Gesprekken tussen ondernemers, overheid en consumenten leiden tot standaardisering van data metingen en (ethische) gedragscodes middels zelfregulering en wetgeving op het gebied van privacy bijvoorbeeld.

Alles met als gezamenlijk doel om het vertrouwen te behouden en te laten groeien om de digitale industrie als geheel tot een sociaal en commercieel ideaal te sturen. Jij kunt erop vertrouwen dat dit online marketing bureau investeert in kennis en lange termijn relaties waardoor je, hopelijk, met een ander gevoel een nieuwe relatie aangaat.

Samenwerken en netwerken

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een samenwerking met jouw onderneming en wat we samen kunnen bereiken? Bel of mail voor een vrijblijvend verkennend gesprek.


Zino Ostendorf Time2Choose

Ton Subsidie voor online marketing Friese ondernemers

Ondernemingen die ingericht zijn op online verkoop zijn de grote winnaars van de afgelopen 18 maanden. Friese MKB’ers die (nog) niet online kanalen inzetten of […]
Lees verder...
piramide van maslow

Piramide van Maslow: ken de behoeftes van je klanten

Waarom maken mensen zich zo druk als de batterij van hun telefoon bijna leeg is? Er zijn belangrijkere dingen in de wereld. First world problems […]
Lees verder...
gratis website grote fout

Gratis website maken is grote fout

Je zult het met me eens zijn dat een website als Bol.com een grotere waarde heeft dan die van de bakker op de hoek. Immers, […]
Lees verder...
crisis webwinkel

Research: Kansen in de Corona CRISIS

Wereldwijd heeft het inmiddels bekende virus COVID-19 de wereld in zijn greep. Uitgeroepen tot een pandemie, hebben veel landen maatregelen getroffen die de maatschappij ernstig […]
Lees verder...